Ana SayfaÜnlülerHakan Hatipoğlu'ndan Survivor itirafı: Suni!

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’ndan Survivor itirafı: Suni!

Yarışmanın sona ermesi ile birlikte Hakan Hatipoğlu’ndan Survivor itirafı daha geldi. İşte başarılı yarışmacının yarışma ile ilgili söylediği sözler.

Survivor 2018’in kadrosunda yeniden yer alan ve yarıştığı süre boyunca en çok dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başaran Hakan Hatipoğlu, yarışmayı birincilikle bitiremedi. Adaya veda etmek durumunda kalan ünlü isim ada yaşantısı sona erdikten sonra da magazinin önemli isimlerinden birisi oldu. Hakan Hatipoğlu yaptığı son açıklama ile birlikte ada yaşantısındaki bir duruma dikkat çekti.

Survivor’dan elenen Hakan Hatipoğlu, hamile eşi Gizem Hatipoğlu’ya böyle kavuştu…

Hakan Hatipoğlu’ndan Survivor itirafı geldi

Survivor’da en çok dikkat çeken bölümlerden birisi yarışmacıların kilo kaybı. Bunun için yarışma yönetimi tarafından özel bir bölüm hazırlanırken her yarışmacının yarışma öncesi ve sırasındaki güncel kilo karşılaştırılarak keyifli bir bölüm hazırlanıyordu. Bazı yarışmacılarda çok yüksek oranlarda kilo kaybı yaşandığı görülürken Hakan Hatipoğlu bu durum ile ilgili farklı bir değerlendirme yaptı ve kaybedilen kiloların suni olduğunu söyledi.

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu’nun kiloları dikkat çekti!

Geçtiğimiz günlerde AVM çıkışında magazinlere yakalanan Hakan Hatipoğlu, kilo mu aldınız sorusuna farklı bir yanıt verdi. “Sürekli yarışmaktan dolayı kilo kaybınız oluyor ama bu bana göre suni bir kilo kaybı. Gerçek hayata dönünce vücut hemen kendini toparlıyor ve hızlıca verdiğiniz kiloları alıyorsunuz.” dedi.

Doğum heyecanı sürüyor

Yarıştığı süre içerisinde baba olacağından habersiz olan ve bir bölümde bu durumu eşi Gizem Hatipoğlu’ndan öğrenen Hakan Hatipoğlu hamilelik ve bebek hazırlıkları ile ilgili de açıklama yaptı. Başarılı isim, “Az kaldı, artık doğum için gün sayıyoruz. Ekim sonu gibi bir aksilik çıkmazsa kızımızı kucağımıza alacağız. Çok heyecanlıyız” dedi. Yarışmada eşinin hamile olduğunu öğrenen Hakan Hatipoğlu’nun bu anları uzun süre konuşulmuştu.

Hatipoğlu yaptığı bu açıklamalar sonrasında AVM’den ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler