Ana SayfaÜnlülerCeren Hindistan Kızı İçin Ormanmı Yaptırdı ?

İlgili Postlar

Ceren Hindistan Kızı İçin Ormanmı Yaptırdı ?

Oyuncu Ceren Hindistan, kanserle mücadele veren minik kızı Arya için geçtiğimiz günlerde doğum günü partisi organizasyonu düzenledi. Dillere destan olan Doğum günü partisinin Detayları Haberimizde..

Ceren Hindistan Kızına Yapılan Yorumlara Ateş Püskürdü!  

Kanser Hastalığını Yenme Partisi..

Kuruçeşme’de ki Les Ottomans Otel’in etkinlik alanını kapatan Ceren Hindistan’ın kızı Arya Rima için organize ettiği doğum günü organizasyonu için yaklaşık 80 Bin TL harcadığı öğrenildi.

Eski manken Ceren Hindistan, kızı Arya’yı Ümit Aslan ile olan birlikteliğinden dünyaya getirmişti. Ceren Hindistan, geçtiğimiz aylarda kızına konulan kanser hastalığı teşhisi ile zor günler yaşamaya başladı. Böbreğinde kanserli tümör tespit edilenCeren Hindistanın  kızı Arya’yı kemoterapi ile tedavi ettirmediği haberleriyle gündemden düşmeyen Ünlü Oyuncu kötü günlerini nihayet geride bıraktı.

“Arya’nın doğum gününden çok yaşam savaşını kazanma partisi”

Ünlü Oyuncu Ceren Hindistan küçük kızı için doğum günü partisinde tüm detaylar düşünülmüştü. Hindistan partiye gelen davetlilere “Arya’nın doğum gününden çok yaşam savaşını kazanma partisi” açıklamasında bulundu.

Organizasyonunda 1.5 ay çalışılan parti için kesenin ağzını açan Hindistan bu özel gün için, 80 bin TL para harcadığı öğrenildi. Etkinlik alanını her yeri melek figürleri ile süsleten Hindistan . Minik kızı Arya’yı partiye melek kostümüyle hazırlayarak konuklarına hoş bir sürpriz gerçekleştirdi. Minik Arya  tekneyle gelip tekneyle giderken, bu özel gün için davetliler kemancı kızlar eşliğinde karşılandılar.

Beyaz Giymek Zorunluydu..

Sadi Events Firması tarafından gerçekleştirilen organizasyonda 1,5 aydır hazırlanılırken, konsept ise Angels “ Melekler” partisi olarak belirlendi. Minik Arya doğum gününde kıyafet değiştirirken davetlilere, daha öncesinden, beyaz giyinmek zorunda oldukları kendilerine iletildi.

“Arya Hatıra Ormanı”

Ceren Hindistan’ın kızı ve herkese asıl sürprizi ise Tema Vakfı aracılığı ile 3000 fidan diktirerek “Arya Hatıra Ormanı” oluşturması oldu. Minik Arya için yapılan bu sürprizin, günün en anlamlı ve değerli hediyesi olarak davetliler tarafından hayranlıkla karşılandı.

Ceren Hindistan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler