Ana SayfaDedikoduCan Yaman'ın Aşk Hayatı Kafa Karıştırdı!

İlgili Postlar

Can Yaman’ın Aşk Hayatı Kafa Karıştırdı!

Erkenci Kuş dizisiyle şuan da ekranlarda olan Can Yaman bir süredir aşk hayatıyla ilgili gelişmeleri medyadan uzak tutuyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde bu konuda açık veren Can Yaman’ın aşk hayatı kafa karıştırdı.

Ayrılık Neden Açıklanmadı?

Bir süredir Şükür Özyıldı’ın eski nişanlısı Rabia Yaman ile aşk yaşan Can Yaman’ın ayrıldıkları iddia ediliyor. Rabia’ Yamanın Şükrü Özyıldız’la olan ilişkisi iddialara göre Yaman’ın ünlü olma çabalarından dolayı bitmiş hatta Can Yaman’la olan yeni aşkı da buna bağlanmıştı.  Can Yaman’la olan ilişkisinin ise bir kaç ay önce bitmiş olduğu söylentilerine karşılık ayrılığın nedeni ve neden açıklanmadığı merak konusuyken Can Yaman’ın son paylaşımları acaba yeni bir aşkı mı gizliyor sorularını akıllara düşürdü.

Kadınlar Can Yaman’a bakmaktan helak oldu!

Sosyal Medyadan Restleştirler

Bir süredir birlikte oldukları sanılan Can Yaman ve Rabia Yaman birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktılar. Son dönemlerde hiç yan yana da görülmeyen çiftin geçtiğimiz gün birbirlerini sosyal medya hesaplarından çıkması ise ayrılık iddialarını iyice desteklemiş oldu.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman’ın Aşk Hayatı Kafa Karıştırdı!

Rabia Yaman ile uzun süre önce ayrıldığı iddia edilen Can Yaman’ın hakkında yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Yaman’ın yeni aşkının Erkenci Kuş dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir olduğu iddia ediliyor. Sette tanışıp yakın arkadaş olduklarını savunan ikilinin son dönemde sık sık bir arada görüntülenmesi arkadaştan fazlası olduklarını düşündürüyordu. Yaman’ın sosyal medya da paylaşımları da aşk iddialarını güçlendirdi. Geçtiğimiz günde objektiflere samimi bir şekilde yakalanan ikili arasında uzun zamandır bir ilişki olduğu iddia ediliyor. Hayranları tarafından çok yakıştırılan ikiliden ise henüz yeni bir açıklama gelmedi.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler