Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha Hünkar'la Restleşiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha Hünkar’la Restleşiyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 29. son bölümü ile ekranlara geldi.Dizinin son bölümünde Demir, Züleyha’yı hastaneden çıkartır ve konağa geri getirir. Züleyha, kendisini akıl hastanesine yatıran Hünkar hanımı affetmiyor. Hünkar hanım Fekeli ile baş başa romantik bir gece geçiriyor. Züleyha Hünkar’la restleşiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha Hünkar’la Restleşiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde, Züleyha, Demir’in kendisini annesine rağmen akıl hastanesinden kurtarmasına çok memnum oluyor. Demir’e onun kendisini sevdiği gibi sevebilmeyi çok istediğini ama onun gibi sevemeyeceğini söylüyor. Demir, Züleyha’nın Adnan’ı sadece belli bir saat görmesine müsaade ediyor ama konağa getirmiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Züleyha, Demir’e kendisini hastanede bırakmadığı için teşekkür ediyor. Ama Hünkar hanım oğluna yanlış yaptığını söylüyor. Demir, Züleyha’ya oğlunu kendi istediği süre içinde görmesine müsaade ediyor. Demir, kendisininde oğlundan ayrı kalmak istemediğini ama bir süre böyle olmak zorunda olduğunu söyleyince, Züleyha patlıyor. Adnan’ın onun oğlu olmadığını bunu kendisininde bildiğini haykırıyor.

Müjgan ile Yılmaz’ın nişanlandıkları haberi gazetelerde yayınlanıyor. Bunu gören Züleyha, Gülten’e mektubu Yılmaz’a vermediğini düşünerek hesap soruyor. Mektup hala masanın üzerindedir ve Yılmaz mektubu görmemiştir. Hasta olan Müjgan’a elleri ile çorba yapan Yılmaz, Müjgan’dan Züleyha’nın çocuk düşürdüğünü öğreniyor ve büyük üzüntü yaşıyor.Yılmaz, sürekli Züleyha’nın neden çocuğu ile kendisine sığınmak zorunda kaldığını düşünüyor.

Kanlı çarşafları gören ev çalışanları Züleyha’nın intihar ettiğini bilmiyorlar. Onun bebek düşürdüğünü düşünüyorlar. Sabahattin’in kulağına da bu dedikodu gidiyor ve hemen konağa Züleyha’yı görmeye gidiyor. Ama Züleyha intihar ettiğini söyleyemiyor. Hünkar ile Fekeli görüşmek için buluşuyorlar. Ama yağmura tutulup yolda kalıyorlar. Ormanda bir ağaç eve sığınıp bütün gece baş başa romantik anlar yaşıyorlar.

Demir, Çukurova’nın vergi rekortmeni oluyor. Düzenlenen yemeğe Yılmaz’ında orada olacağından gitmek istemiyor. Ama Hünkar ikna ediyor ve hep birlikte gidiyorlar. Demir birinci Yılmaz ise ikinci vergi rekortmeni oluyor. Züleyha, Yılmaz’ı Müjgan’ı beklerken görüp yanına gidiyor. Gözlerine bakıyor ve onun mektubu okumadığını anlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bölüme Fekeli Ve Hünkar Damga Vuracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler