Ana SayfaDizilerGülperi 29. Bölüm Fragmanı Geldi! Hasan Hapse Giriyor!

İlgili Postlar

Gülperi 29. Bölüm Fragmanı Geldi! Hasan Hapse Giriyor!

Show Tv ekranlarında yayınlanın Gülperi dizisi 29. yeni bölümü ile 19 nisan cuma günü ekranlara gelecek. Kadir ile Hasan, Eyüp’ün elindeki Yakup ağayı kurtarırlar ve Eyüp’ün elindeki videoyu yok edip onu adalete teslim ederler. Videoyu asıl çeken kişinin Şeyma olduğunu Artemis Eyüp’ten öğrenir ama susmayı tercih eder. Eyüp tutuklandıktan sonra rahat bir nefes alan aile kapıya polislerin gelmesi ile şok yaşarlar. Polisler Hasan’ı tutuklamak için gelmişlerdir. Hasan hapse giriyor.

Cuma Dizileri 2019

Hasan Hapse Giriyor!

Gülperi 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kadir, Hasan’ı içeride başını belaya sokmaması konusunda sıkı sıkı tembih ediyor. Gülperi, Şeyma’nın Artemis’i takip edip Hasan’ın itirafını videoya çektiğini öğreniyor ve bunun acısını Kadir’den çıkarıyor. Her seferde ayrılıkla tehdit edilen Kadir, bu sefer ne yapacak merak konusu.

İşte Gülperi 29. bölüm fragmanı..

GÜLPERİ 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Eyüp, eve gider ve annesine akşam yemek için büyük hazırlık yapmalarını ister. Odasına gidip en şık kıyafetlerini giyip hazırlanır. Gülperi Can’la birlikte konağa gelir ama Fatma hanım onu hoş karşılamaz. Kadir eve gelir mektubu okur. Gülperi’yi Eyüp’ün tehdit ettiğini anlar.

Kadir, polislerle Eyüp’ün evine Gülperi’yi almaya gider ancak Gülperi kendi rızası ile geldiğini söyler. Eyüp, babasını dağ evine kapatır ve ondan tüm mal varlığını kendisine devretmesi için imza vermesini ister. Yakup ağaya evi arayıp Taşkıran’a gideceğini söylemesini ister. Eyüp, Ejder’in karısıyla Serdar arasında olanları öğrenir ve onu Yakup ağanın yerini söylememesi konusunda tehdit eder.

Fatma, Gülperi’yi hastanelik edene kadar döver. Hasan, Serdar’dan dedesinin yerini öğrenir. Hasan, Kadir’i arayıp dedesinin yerini bulduğunu söylediğinde Artemis duyar ve arabaya gizlenir. Yakup ağayı perişan halde bulurlar. Eyüp elinde babasına imzalatacağı belgelerle gelirken Artemis’i görür ve ağzını kapatıp ormana götürür. Eyüp Artemis’e videoyu annesinden aldığını söyler.

Kadir, Eyüp’le karşılaştığı sırada Hasan arkadan babasının kafasına vurarak onu bayıltır. Telefonunu kırıp videoyu yok ederler. Kadir, Gülperi’yi arayarak Eyüp’ün yakalandığını söyler. Çocuklarla birlikte eve gelirler. Eyüp’ün tutuklanmasının rahatlığını yaşarken kapı çalınır. Polisler Hasan’ı tutuklamak için gelmiştir.

Gülperi 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Gülperi’nin Hasan’ı Kurtarma Çabaları Boşa Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler