Ana SayfaÜnlülerHatice ile Muammer Ketenci Arasındaki Buzlar Eridi

İlgili Postlar

Hatice ile Muammer Ketenci Arasındaki Buzlar Eridi

Hatice ile Muammer Ketenci arasındaki buzlar eridi! Şarkıcı Hatice’nin, çıktığı Muammer Ketenci defilesinde bir anda kalçasını açması magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Hatice’nin çok ses getiren bu hareketinin ardından ünlü modası sert sözlerle şarkıcıyı eleştirmişti. Magazin programlarında karşılıklı polemiğe giren iki ünlü isim arasındaki gerginlik önceki gün sona erdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Popçu Hatice’den, Jennifer Lopez İtirafı!

Hatice ile Muammer Ketenci arasındaki buzlar eridi!

Hatice ile Muammer Ketenci arasındaki buzlar eridi! Ünlü şarkıcı Hatice’nin, podyuma çıktığı Muammer Ketenci defilesinde kalçasını açması magazin dünyasında şok etkisi yaratmıştı.

Hatice’nin çok ses getiren bu hareketinin ardından ünlü modacı Muammer Ketenci, katıldığı programda güzel şarkıcı hakkında sert yorularda bulunmuştu.

“Ben o an orada değildim. O hareketi yapacağımdan haberim yoktu. Kafamdan vurulmuşa döndüm. O günden beri rahatsızım. Hatice’yi provaya geldiğinde uyardım. Provaya geldiğinde Hatice’yi ikaz ettim kaç kere çünkü transparan bir elbiseydi. Elbiseler oynanıldığı anda Hatice’nin neler yapacağını biliyorsunuz o zıpır bir kız. O da bana ‘Muharrem sen merak etme’ dedi. Bunu gördükten sonra kafamdan vurulmuşa döndüm” sözleriyle yaşadığı şoku anlatan modacı Muammer Ketenci, kavganın fitilini ateşlemişti.

Hatice'nin podyumda kalçalarını açması, iki ünlü ismi karşı karşıya getirmişti.
Hatice’nin podyumda kalçalarını açması, iki ünlü ismi karşı karşıya getirmişti.

Hatice kimdir?

“Bu hareketi yapacağımı zaten provalarda söyledim”

Muammer Ketenci’nin kendisi hakkında yaptığı açıklamadan sonra ateş püsküren Hatice, o hareketi yapacağını herkesin önceden bildiğini itiraf ederek şunları söylemişti:

“Samimi gibi görünen samimiyetsiz insanlardan artık midem bulanıyor… Her çağırdıklarında koşa koşa gittiğim keyifli programlar reytingler yağdırdığım programlar ve şahıslar bugün beni kara listeye almışlar, eleştirinin dibine vurmuşlar.

Sebep ailevi sorunlarımın olduğu ve ailemin yanında olmam gerektiği gerçeği anlayışınız mı kurudu vicdanınınz mı körerdi defalarca anlattığım halde bildiğiniz halde hala benim üstüme oynuyorsunuz… Evet şov yaptım çok da hoşuma gitti…

Bu hareketi provalarda yapacağımı zaten söyledim oradaki herkes biliyordu yaptım ve kendi sayfamda paylaştım. Hiçbir yere servis etmedim, ha ettiklerim olmadımı tabi ki oldu yardım konseri çocuklarımıza yönelik sosyal sorumluluk proje ve en son dünya kadınlar günü için hazırladığım anlamlı video hanginiz kaçınız ilgilendiniz…”

“Resmen kullanıldım!”

Güzel şarkıcı hakkında, “Kıyafeti açmak istediğini söyledi, ‘Seni öldürürüm, sakın’ dedim. Hatice’ye asla izin vermedim, resmen kullanıldım. Yazıklar olsun. Hatice’nin yaptığı üçkağıtçılık. Bir daha asla defileye çıkarmam.” sözleriyle ithamlarda bulunan Muammer Ketenci ve Hatice buzları eritti. 

Günlerce konuşulan polemik sonrasında Nişantaşı’nda bir mekanda Hatice ile buluşan Muammer Ketenci, kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerine sadece iş için bir araya geldiklerini söyledi.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler