Ana SayfaÜnlülerYalın: Çocuğum Bakıcıyla Büyümesin

İlgili Postlar

Yalın: Çocuğum Bakıcıyla Büyümesin

Yalın: Çocuğum bakıcıyla büyümesin. 2000’lı yıllarda yaptığı çıkışla büyük bir hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Yalın, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Artık evlenip çocuk sahibi olmak istediğini ifade eden ünlü şarkıcı, müzik hayatına başlangıç serüveninde ailesinin onun hayallerini “uçuk” bulduğunu söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şarkıcı Yalın’dan Amerika Macerası!

Yalın: Çocuğum bakıcıyla büyümesin

Yalın: Çocuğum bakıcıyla büyümesin. İlk çıkış şarkısı “Zalim” ile 2000’li yıllara damgasını vuran Yalın, kısa sürede tüm Türkiye tarafından sevilen şarkıcılarından birisi oldu.

Yeni single şarkısı “Deva Bize Sevişler” ile müzikseverlerle buluşan ünlü şarkıcı Yalın, Alem Dergisi’nin bu haftaki sayısına konuk oldu.

Verdiği röportajda samimi itiraflarda bulunan ünlü şarkıcı, artık çocuk sahibi olmak istediğini ifade ederek şöyle söyledi:

“Evliliğin annelerimizin, babalarımızın döneminden daha kötüye gittiğini düşünüyorum. Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ve bir şekilde doğru zamanı ayırabileceğim an olsun istiyorum. Çünkü çocuk yapıp ondan sonra bakıcılara bırakan bir aile olmak istemiyorum” 

Yeni single şarkısını hayranlarıyla buluşturan Yalın, samimi itiraflarda bulundu.
Yeni single şarkısını hayranlarıyla buluşturan Yalın, samimi itiraflarda bulundu.

Yalın Kimdir ?

“Müzik hayalimi ailem uçuk olarak niteledi”

Aşk şarkılarını en güzel seslendiren şarkıcılardan olan Yalın, “Aşk adamı diyebilir miyiz sizin için? Aşk ile mi büyüdünüz?” sorusuna “Son 15 senedir çok aşk şarkısı yazdım.  Sevgiyle büyüdüm aile içerisinde hep sevgi vardı.” cevabını verdi.

Ailesinin isteğiyle ekonomi okumak zorunda kalan Yalın, müzik hayatına başlangıç serüvenini ise şu sözlerle anlattı:

“Florya’da doğdum. Sonra Bakırköy tarafına taşınmışız. Sonra tekrar Florya’ya dönmüşüz sonra en son Teşvikiye’ye geldik. Okulum Saint Michel’di. Florya tarafından gitmek gelmek çok zor oluyordu. Ben geceleri dışarı çıkıyordum. Sabaha karşı geliyordum; annem babam sürekli kapıda beni bekliyordu. O yüzden onlar da başka yere taşındılar. Ben beş yaşımdan beri gitar çalıp şarkı söylüyordum.

Hiç bilmediğim halde İspanyolca şarkılar söylermişim mesela. Gitar çalmayı da bilmiyordum o zamanlar ama videolarım var, hayli iyi çalıp söylüyorum yani. O videoları bir ara çıkartacağım piyasaya. Sonra gitar dersleri almaya başladım. Çok erken yaşlarda beste yapabildiğimi keşfettim. Hep hedefim, hayalim isteğim müzikti. Ama milyonlarca insanın istediği bir hayal ve çok insan başaramaz o yüzden ailem uçuk bir hayal olarak niteledi. Dediler ki “Mesleğin olsun elinde.” Haksız değillerdi hala hak veriyorum onlara. Bu sebeple ekonomi okudum. Ve bir şekilde 27 yaşında mezun oldum. Biraz geç oldu ama.

Geceleri konsere gidiyordum sabahları oturup ders çalışıyordum. Bütün dersleri verdim. Tabii bazılarını daha az notlarla. Çok zor bir dönemdi yani çok da iyi geçmediler öyle söyleyeyim. Çoğu zaman oturdum deli gibi çalıştım.”

Klostrofobisi olduğu bilenen ünlü şarkıcı yaşadığı zorlukları “Asansöre binemiyorum çok. Elimden geldiğince binmemeye çalışıyorum. Tabii 20 katlı otellerde mecbur kalıyorum. Ama hani Nişantaşı’ndaki o eski binalarda tırmanıyorum.” sözleriyle anlattı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler