Ana SayfaDedikoduAleyna’nın Yunus Emre’ye Sözleri Beria Özden’i Çıldırttı!

İlgili Postlar

Aleyna’nın Yunus Emre’ye Sözleri Beria Özden’i Çıldırttı!

Ailelerin uzak dur uyarılarına aldırış etmeyen Aleyna ile Yunus Emre arasında son yaşananlar Beria Özden’i adeta çıldırttı.

Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre’nin Survivor All Star’daki yakınlıkları devam ediyor. Birbirlerine yakın temasta bulunmaktan kaçınmayan ikili için uyarılar dahi çözüm olmamıştı. Hem Beria Özden hem de Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesinin uzak dur uyarılarına aldırmayan ikilinin yarışma sonrasında ilişkilerine nasıl devam edeceği merak ediliyor. Ancak son bölümde yaşananlar Beria Özden’in adeta çıldırmasına neden oldu.

Survivor’da Aleyna’dan Tartışılacak Sözler

Geçtiğimiz akşam ekranlara gelen Survivor son bölümünde Aleyna, oyun alanında Yunus Emre’yle sert bir tartışma içerisine girdi. “Birilerine zarar veriyor ve kendisine zarar veriyor. Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın. Ben onun o bildiği kadınlardan da değilim, ama dedim ki ‘Aleyna sakin ol yakın arkadaşın.’ Bir şekilde tatlıya bağladık ama ben sağlıklı bulmuyorum. Allah yakınlarına sabır versin” demesiyle birlikte yarışmada soğuk bir sessizlik olurken Oyun Emre bu konuda bir tepki göstermedi. Ancak bu anları ekran başında izleyen Beria Özden sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aleyna’nın Yunus Emre’ye Sözleri Beria Özden’i Çıldırttı!
Aleyna’nın Yunus Emre’ye Sözleri Beria Özden’i Çıldırttı!

Yunus Emre’nin Aleyna’nın sözlerine herhangi bir tepki göstermemesi dikkatlerden kaçmazken Beria Özden’in cevap ağır oldu.  Sosyal medya hesabından açıklama yapan Beria Özden, Aleyna’yı şımarık ve çirkin diyerek niteledi. “Pardon da ailece çok gerginiz, ailelere neden sıçrıyor bu konu? Haddini bilmez şımarık bir kadının tutumu çok çirkin. Günlerdir eski, yeni yarışmacılara parmak sallayan şov yapan birini izledik. Senin annen anne, bacın bacı da Yunus Emre’nin ailesine, bana, kız kardeşine laf edecek bir kadın değilsin! Duyar kasan başkasının ailesini eleştiriyor, yarışmacının da halkına nasıl girme cesareti bulabiliyorsun diye sorarım sana ve bu durumdan özür borçlusun! Burada evlat Özlem’i çeken bir anneyi çirkin primine alet edemezsin.” diyen Beria Özden, ailelerin duruma dahil edilmemesi gerektiğini söyledi.

Tartışmaların yarışma sonrasında nasıl devam edeceği de merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler