Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Mahur Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Mahur Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Fox Tv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizisi Bir Aile Hikayesi 8. yeni bölümü ile 27 nisan cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Mahur, 35 yıl sonra bulduğu babasının doğum günü olduğunu öğrenir ve ona süpriz bir parti düzenler. Onu mutlu emek için evine gidip o çok sevdiği kaseti alır. Ama orada yıllar önce annesinin Şakir’e yazdığı mektubu okur. Mahur öğrendiği gerçekle yıkılıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Mahur Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Bir Aile Hikayesi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mahur gözyaşları içerisinde yaşadıklarını hazmetmeye çalışırken, Berk’de onu teselli ediyor. Mahur, 8 yaşından beri yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde kardeşine anlatıyor. Mahur, Reyhan’ı affedebilecek mi?

İşte Bir Aile Hikayesi 6. bölüm fragmanı..

BİR AİLE  HİKAYESİ 7. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR. 

Reyhan, Mahur’a gerçekleri itiraf etmek için evine gider, Şakir ona verdiği sözü ölene kadar tutmak istediği için rahatsızlanır. Şakir, bir fırsatını bulup Reyhan’a o gerçeği anlatmaması söyler. .

Beste, Erdem’den intikam almak için onun pastahanesinde erkek arkadaşı ile buluşur. Beste. Ceylan’ın yanında işe başlar. İş yerinde Ceylan’a çiçek gelir. Beste o çiçekleri Erdem’in gönderdiğini sandığı sırada Ceylan’ın telefon görüşmesini duyar. Telefonda arayan kişiye onun yüzünden evliliğini bitirdiğini onunda bir an evvel boşanmasını istediğini duyar ve Erdem’e haksızlık ettiğini anlayarak işten istifa eder.

Beste, Erdem’le görüşür ve ondan özür diler. Erdem ise kendisini sevebilmek için çok uğraştığını bir de onu ikna etmeye gücünün olmadığını söyler. Müjde, Şakir’in  nüfus cüzdanından iki gün sonra doğum günü olduğunu öğrenir ve Mahur’a söyler. Mahur babasının en sevdiği yemekleri öğrenir ve ona süpriz bir doğum günü organize eder.

Tüm aile bir araya gelip Şakir’in doğum gününü kutlarlar. Şakir, bu süpriz karşısında çok mutlu olur. Mahur, Şakir’e geçen sene doğum gününde ne yaptığını sorar. Oda geçen sene bizim tayfa dediği arkadaşları ile bir kaset doldurduklarını söyler. Mahur, o kaseti almaya Şakir’in evine gider ama orada annesinin Şakir’e yazdığı mektubu görür ve yıkılır. O mektubu annesinin önüne atar. Ona, ‘Sen beni öksüz bıraktın’ der.

Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Beni Öksüz Bıraktın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler