Ana SayfaDizilerKuzgun 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sen Bunu Benim Babama Nasıl Yaptın?

İlgili Postlar

Kuzgun 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sen Bunu Benim Babama Nasıl Yaptın?

Kuzgun 11. yeni bölümü ile bu akşam Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Kuzgun ile Ali birlikte bir plan yapar. Ali, Kuzgun’u Dila’nın gözleri önünde vurur. Behram’ın adamları Kuzgun’u Behram’a götürürler. Kuzgun karşısında gördüğü kişi terzi Derviş’tir. Onun aslında Behram olduğunu öğrenir ve silahını ona çevirir. Ama Behram, Kuzgun’u sevdikleri ile tehdit eder. Dizinin yeni bölümünde, Kuzgun, silahını tekrar Behram’a doğrultuyor. ‘Sen bunu benim babama nasıl yaptın?’ diyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Sen Bunu Benim Babama Nasıl Yaptın?

Kuzgun 11. bölüm yeni fragmanında; Kuzgun, annesine gidip onunla yüzleşiyor. Ona kimsesiz geçen 20 yılı ve yaşadıklarını nasıl unutacağını söylüyor. Behram’ın karşına geçen Kuzgun silahını ona doğrultup, ‘Sen bunu benim babama nasıl yaptın’ diyor. Kuzgun, Behram’dan babasının intikamını alacak mı?

İşte Kuzgun 11. bölüm yeni fragmanı..

KUZGUN 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Kuzgun, Bora’nın düzenlediği saldırıda aslında hedefte olmayan Dila yaralanır. Kuzgun, Dila’yı hastaneye kucağında yetiştirir. Dila’nın yaralanmasında kendisi sorumlu hisseden Kuzgun, bastırdığı duyguları ile yüzleşir. Kumru ise abisini teselli eder. Meryem de hastaneye koşar ve oğlunun perişan halini görünce ona, hem aşk hem düşmanlık nasıl olacağını söylüyor.

Hayati tehlikesi olmayan Dila hastaneden taburcu edilir. Ali’nin karısı Seda ile Kartal hastanede karşılaşır. Kartal onun ne kadar yalnız olduğunu görür. Seda, eve gittiğinde Ali’ye boşanmak istediğini söyler ama Ali çocuğu ona vermeyeceğini söyler. Bora’yı, Berham’ın koruduğunu bilen Kuzgun yinede Bora’yı yok etmek için savaş açar. Terzi Dervişle konuşmaya giden Kuzgun, sözleri ile Berham’a meydan okur. Derviş, Dila için Berham’ı karşısına almamasını söyler.

Dila, Kuzgun’un planını öğrenip oraya gider ve abisinin Kuzgun’a silah doğrulttuğunu görür. Abisine engel olmaya çalışsa da Ali silahı ateşler. Kuzgun vurulur. Ali, Dila’yı oradan götürür. Behram’ın adamları Kuzgun’u ona götürürler. Kuzgun aslında vurulmamıştır. Ali ile Behram’a ulaşmak için bir plan yapmışlardır. Kuzgun, silahını çeker karşısındaki Terzi Derviştir. Behram aslında Derviş tir. Kuzgun ona silahını doğrultur ama Behram, Kuzgun’u ailesi ve sevdikleri ile tehdit eder.

 Kuzgun 11. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Kurduğu Oyunla Behram’ı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler