Ana SayfaDizilerKızım 29. Bölüm Fragmanı İzle! Demir'le Candan Arasında Buzlar Eriyecek Mi?

İlgili Postlar

Kızım 29. Bölüm Fragmanı İzle! Demir’le Candan Arasında Buzlar Eriyecek Mi?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 29. yeni bölümü ile 26 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Cemal’in iliği Öykü’ye nakledilmiş ve Öykü eski sağlığına kavuşmuştur. Demir, Cemal’in yaptığı iyilikten dolayı ona teşekkür eder. Hatta eve davet edip yemek yeyip sohbet ederler. Araları bozuk olan, Demir’le Candan arasındaki buzlar eriyecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Demir’le Candan Arasında Buzlar Eriyecek Mi?

Kızım dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Uğur ve Cemal üçlüsü Öykü’yü okula bırakıyorlar. Öykü, her zaman kendisini üçünün okula bırakmasını istiyor. Çünkü böyle çok havalı olduğunu söylüyor. Candan, Demir’e Öykü’ye formalite evliliklerini anlatmasını istiyor. Demir, Cendan’ın gönlünü almak için elinde çiçekle ona gidiyor ama onu Murat’la arabaya binerken görüyor.

İşte Kızım 29. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1120425233326981121

KIZIM DİZİSİ 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Öykü, kendisine Cemal’in ilik vereceğini öğrenir. Sabah kalkar Candan’la birlikte kahvaltı hazırlar. Demir, eve geldiğinde Öykü, Cemal’in hastanede olduğunu öğrenir. Önce kendisine ilik vermek istemediğini zanneder ama babası kaza geçirdiğini söyleyince rahatlar.

Hastanede, Uğur Demir’e yaşanan olayları polise nasıl anlatacaklarını sorar. Demir de onu değilde, Cemal’in vurulmasından sonra Öykü’ye durumu nasıl açıklayacağını düşünür. Eve gelince ona durumu anlatır. Öykü önce inanmaz ama Cemal’i görmek için hastaneye gider.

Cemal, ameliyattan çıkar ve Demir’e o iliği vermeden hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. Öykü’ye ilik nakli için hazırlıklar başlar ve Candan, Öykü’ye korkmaması gerektiğini anlatır. Öykü ameliyata girer. Demir, Cemal’e kızına umut olduğunu, eğer o olmasaydı eli kolu bağlı bir şekilde çaresizce bekliyor olacağını söyler.

https://twitter.com/i/status/1119333628218155008

Öykü toparlanıp toparlanmaz Cemal’in odasına gider ve daha önce neden kendisine kötülük yaptığını sorar. Aslında çok iyi bir adam olduğunu, kendisini kurtardığı için teşekkür eder. Cemal, ise o günlerin eskide kaldığını bir daha öyle bir şey olmayacağını söyler. Hastanenin önünde Öykü, Cemal’e toparlanana kadar ona kimin bakacağını sorar. Cemal ise kendine bakabileceğini söyler. Öykü, onu eve çağırır ve evde oturup Ayşe ile Candan’ın yaptıkları yemekleri yerler. Öykü. Cemal’e gitmemesini o gece orada kalmasını ister ama Cemal evine gitmek istediğini söyler.

Ahmet, Demir’den intikam almak için korkunç bir plan yapar. Öykü, Demir ve Candan uykudayken Ahmet evi ateşe verir.

Kızım 29. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemal’in İliği Öykü’ye Nakledilir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler