Ana SayfaDizilerLeke 3. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cem İle Yasemin Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Leke 3. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cem İle Yasemin Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke 2. son bölümü ile ekranlara geldi. Birkan, Yasemin’i karakoldan fotoğraflarını ve ifadesini silerek serbest bırakır. Ona inandığını söyler. Yasemin beş parasız eve nasıl gideceğini düşünürken Birkan onu arabasıyla eve bırakır. Evde Şirin’le hesaplaşır ve onu evden kovar. Cem ile Yasemin yine organizasyon işinde bir araya gelirler. Murat’ın kaybolması ile, Cem ile Yasemin yakınlaşmaya başlıyor. Leke 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Salı Dizileri 2019

Cem İle Yasemin Yakınlaşmaya Başlıyor!

Yasemin ertesi gün işe gittiğinde Serpil onun böyle bir ahlaksızlığı nasıl yapabildiğini söyleyip onu iş yerinde istemediğini söyler. Yasemin kendisini açıklayamaz bile. Birkan bunu öğrenir ve ablasına Yasemin’i tekrar işe almasını ister. Yasemin, parasız kalır ve annesinden yadigar kolyesini kuyumcuya satar. Serpil, Yasemin’i konuşmak için çağırır.

LEKE 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yasemin, iş yerine gider. Serpil onu tekrar işe kalmaya karar verdiğini söyler. Ama Yasemin önce kendisinden özür dilemesini ister. Serpil zor da olsa özür diler. Hemen Marin Marin’in organizasyon işini Yasemin’e verir. Yasemin, oraya gitmek istemez ama gitmek zorunda kalır. Organizasyonda Cem’le ve Mehmet’le takrar karşılaşır. Bu arada Murat, ameliyat parasının çalındığını öğrenip yurtta arkadaşları ile kavga eder ve yurttan kaçar.

Yasemin kardeşinin kaçtığını öğrendiğinde Cem yanındadır ve birlikte Murat’ı aramaya başlarlar. Bu arada Yasemin Birkan’a da haber vermiştir. Birkan’dan önce Murat’ı bulurlar. Murat’ Cem yakınlaşır. Cem, Murat’ı at çiftliğine götürmek ister. Murat çok isteyince Yasemin de kabul eder. Çiftliğe giderler Murat orada çok güzel vakit geçirir. Cem haftaya tekrar Murat’ı götürebileceğini söyler.

Bu arada Birkan Yasemin’in çantasını ve parasını bulmuştur. Ama ona vermez önce onunla yakınlık kurmak ister. Yasemin’i sürekli takip eder hatta o evde değilken evine girer. Cem’in şirketinin Cio’su Almanya’ya başka bir görev için gideceği konuşulur. Yerine de Cem’i geçirmeyi düşünür. Bunu duyan Mehmet Cem’e tuzak kurmak için harekete geçer.

Cem’le Yasemin görüşmek için randevulaşırlar. Yasemin, gider ve Cem’i beklerken Cem onu görür ve küçükken annesinin ihaneti aklına gelir. Hemen orayı terk eder. Birkan’ın da Yasemin’in ifadesini dosyaya koymadığı ortaya çıkar.

Leke 2. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Yasemin Cem İle Murat’ı Tanıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler