Ana SayfaDizilerÇukur'un Yeni Sezonuna Bomba Gibi Transfer!

İlgili Postlar

Çukur’un Yeni Sezonuna Bomba Gibi Transfer!

Sezon finaline günler kala Çukur’un Yeni Sezonuna Bomba Gibi Transfer! Çukur yeni sezonunda da yine izleyenleri ekran başına kitleyecek.

Yeni Sezon İsimleri Belli Olmaya Başladı

Sezon finaline günler kalan Çukur geçtiğimiz bölüm Dilan Çiçek Deniz’in ölümüyle izleyicisini şoka uğratmıştı. Ekran Avcı ve Berkay Ateş’in de dizinin kadrosundan ayrılmasıyla yeni sezonda yeni isimlerin kadroya dahil edileceği öğrenildi. Çukur yeni sezonunda da farklı olay örgüsü ve karakterleriyle reyting rekorları kırmaya devam edecek gibi duruyor.

Çukur Oyuncularından Anlamlı Destek!

Reting Rekorları Kırıyor

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur her hafta reyting rekoru kırıyor. Her bölüm gizemin farklı bir parçasını açıklayan Çukur 2 sezonunda da izleyenleri ekranlara kitledi. Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil gibi daha birçok başarılı isimden oluşan oyuncu kadrosu sayesinde adından yayımlandığı günden bugüne kadar başarıyla söz ettiren Çukur, her bölüm gizemin bir parçasını açıklayarak izleyenleri ekran başına kitliyor. Çukur senaristleri olaylar arasında bağlantı kurmakta ve karakterleri birbirine bağlamakta oldukça başarılı bir iş çıkarıyor.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Çukur’un Yeni Sezonuna Bomba Gibi Transfer!

Henüz sezon finali yapmamış olan Çukur başarılı bir sezon için şimdiden hazırlıklara başladı. Diziye katılacak yeni isimler arasında Feridün Düzdeveci‘de yer alıyor. Aras Bulut İyemli ile ikinci projesi olacak olan Düzdeveci Çukur’un yeni sezonunda Süleyman karakterine can verecek.

Feridün Düzdeveci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler