Ana SayfaDizilerNöbet Dizisi Reytinglere Yenildi! Nöbet 8. Bölüm Final Fragmanı İzle!

İlgili Postlar

Nöbet Dizisi Reytinglere Yenildi! Nöbet 8. Bölüm Final Fragmanı İzle!

Show Tv’de yayınlanan Pana Filmin çektiği Nöbet dizisi 8. final bölümü ile 28 nisan pazar akşamı ekranlara gelecek. Antalya’da kurulan bir platoda çekilen dizi beklenen reytingleri elde edemedi. Nöbet dizisi reytinglere yenildi. Ünlü oyuncuları bir araya getiren dizinin fanatikleri hayal kırıklığına uğradı. Nöbet final bölümü fragmanı izle.

 Pazar Dizileri 2019

Nöbet Dizisi Reytinglere Yenildi!

Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Ziya Cevran’ın kendisini öldürtmek isteyen kişinin Nizamoğlu olabileceğini söylüyor. Elmalı halkı bomba tehlikesi ile yüz yüze geliyor. Ziya Cevran ile Jennifer arasında silahlar çekiliyor ve Cevran yere yığılıyor.

İşte Nöbet 8. bölüm final fragmanı..

NÖBET 7. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

jennifer Elmalı ve çevre halkının sevgisini ve güvenini kazanmaya devam eder. Jennifer’e büyük bir görev verilir. Uluslararası sermaye baronlarının verdiği suikast emrinin hedefinde, Binbaşı Barış Kalender, Yüzbaşı Yiğit Alkan ve Melik Nizanoğlu vardır. Jennifer’in yurt dışındaki kolu olan Darko seçilecek tetikçiler için Yakup hoca ile görüşerek görevini yerine getirir.

Yüzbaşı Yiğit Alkan, sınır operasyonunda verdiği karar yüzünden emre itaatsizlikten hakkında soruşturma açılarak açığa alınır. Yanına taşınan Zeynep ilk iş günü için hazırlık yapar ve ilk iş gününde onun yanında olmasını ister. Yiğit yüzbaşı Zeynep’e hakkında soruşturma açıldığını ve açığa alındığını yanında olmak için vaktinin olduğunu söyler.

Barış binbaşı, ortadan kaybolan postacı Namık’ın izini sürer. Zühtü, çıktığı domuz avında başını belaya sokar ve soluğu Barış binbaşının yanında alır. Ziya Cevran, elindeki bütün kozları devletin zararına kullanarak başkanlık hayalleri kurar ve bütün gücü ele geçirebilmek için bölgenin güçlü aileleri ile bağlantılarını iyice kuvvetlendirir.

Yiğit yüzbaşı, Binbaşı Barış’a düzenlenen suikast girişimini engellemeyi başarır. Binbaşı Barış’da Ziya Cevran’ı ölümden kurtarır. JÖH timinin girdiği çatışmada Yakup Hoca öldürülür. Dizinin final sahnesinde öldürülen hamile kadının bebeğini kurtarabilmek için seferber olan JÖH timi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Bebeğin yaşaması için verilen çabalar boşa çıkmıyor ve bebeğin ağlama sesi ile bir can kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler