Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Bora Gencer Pazar'da Tezgah Açtı..

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Bora Gencer Pazar’da Tezgah Açtı..

Yaptığı müzikle 90’lı yıllara damgasını vuran müzisyen Bora Gencer, Bomonti pazarında tezgah açtı..Ünlü müzisyen oğlu Ayaz ve yeğeni Merve Gencer’le birlikte Şişli pazarında ne işi vardı? Tüm detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Bora Gencer Pazar’da Kıyafetlerini Sattı..

Öptüm Seni Şeker isimli şarkısıyla Türkiye’nin 90’lı yıllarında gönlüne taht kuran 54 yaşındaki şarkıcı Bora Gencer, Şişli Bomonti pazarında tezgah çıktı. Ünlü sanatçıyı pazarda satış yaparken görenler gözlerine inanmakta zorlandı.

Aynı zamanda dizi ve sinema oyunculuğu da yapan Bora Gencer, dünyada çeşitli ülkelerde kazandığı müzik yarışmaları ve ödülleri ile Türkiye’nin gurur kaynağı olmuştur. Ünlü müzisyen Bora Gencer, oğlu Ayaz’a hayatın kolay olmadığını ve hayatta kolay para kazanılmadığını göstermek için yeğeni Merveyle beraber pazara çıktığını da açıkladı..

Bora Gencer kimdir ile ilgili görsel sonucu

Bora Gencer: “Her Hafta Pazara Gideceğim”

Şişli Bomonti Pazarı tezgahında satış yaparak 20 TL kazanan Bora Gencer; “Aslında pazarda tezağı ben açmadım. Abim İlhan Gencer’in kızı Merve açtı. Ben de oğlumla birlikte Merveye destek olmaya gittim. Evde kullanmadığım kıyafetlerim vardı pazara götürdüm. Her hafta bundan sonra pazara gideceğim. 2 tane de ayakkabım sattım 20 liraya. Kazılan parayla Ayaz’a klavye aldık, kendime de anahtarlık. Ayaz’ı pazara götürdüm çünkü yaşamın hiç de kolay olmadığını ve kolay para kazanılmadığını anlasın istedim” ifadeleriyle açıklaması merakları biraz olsun gidermiş oldu.

Bora Gencer kimdir ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler