Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır'ın Başörtülü Kadınlar Davasında Savcılık Soruşturmayı Tamamladı..

İlgili Postlar

Deniz Çakır’ın Başörtülü Kadınlar Davasında Savcılık Soruşturmayı Tamamladı..

Uzun zamandır oyuncu Deniz Çakır ile ilgili iddia edilen olaylar Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratıyor. Deniz Çakır tarafından sözlü tacize uğradığını öne süren başörtülü kadınlar ünlü oyuncu  hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardı. Başörtülü kadınlara hakaret ettiği öne sürülerek hakkında dava açılan oyuncunun savcılık soruşturmasında ne sonuç çıktı? İşte Detaylar..

Deniz Çakır’ın Başörtülü Kadınlarla Olan Hakaret Davası Sonuçlandı!

Oyuncu Deniz Çakır’ın Başörtülü Kadınlar Davasında Savcılık Soruşturması Nasıl Sonuçlandı?..

Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın yaklaşık 6 ay önce arkadaşlarıyla gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü olan kadınları “Sizin yeriniz burası değil, Arabistana gidin!” sözleriyle taciz ettiği iddia edilmiş ve soruşturma başlatılmıştı.

Savcılık Soruşturmayı Tamamladı!

Savcılık soruşturması tamamlanan oyuncu Deniz Çakır’ın ‘Halkın bir kesimini din ve mezhep farklılığına dayanarak aşağılamak’ iddianamesiyle bir yıla kadar hapsi talep edildi.

Deniz Çakır kimdir?

Özel yapılan bir haber göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın, bir kafede karşılaştığı başörtülü kadınları taciz ettiği öne sürülerek açılan soruşturma tamamlandı ve Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nun hazırladığı iddianameye göre, geçtiğimiz yıl 30 Aralık tarihinde çıkan olayda Deniz Çakır’ın cafede oturan başörtülü kadınları “Burası sizin yeriniz değil, Arabistan’a gidin” ifadeleriyle sözle taciz ettiği belirtildi.

Deniz Çakır Hakim Karşısına Çıkacak..

Bir yıla kadar hapsi talebi oluşan Oyuncu Deniz Çakır’ın, ilerleyen haftalarda Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Deniz Çakır’ın İfadesi Ortaya Çıktı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler