Ana SayfaÜnlülerKasap Nusret'in 23 Nisan'da Çocuklara Muhteşem Sürprizi

İlgili Postlar

Kasap Nusret’in 23 Nisan’da Çocuklara Muhteşem Sürprizi

Salt Bae lakabıyla tüm dünyada tanınmış olan, Nusr-Et Restoran zincirlerinin sahibi Kasab Nusret Gökçe, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için çocuklara özel öyle bir sürpriz hazırladıki, paylaşımları sosyal medyayı salladı. Kasab Nusret’in çocuklara özel sürprizi neydi? Bu özel haberin tüm ayrıntıları Haberimizde..İşte detaylar..

Ebru Gündeş’ten Nusret’e Gönderme!

Kasap Nusret’in 23 Nisan’da Çocuklara Muhteşem Sürprizi..

Namı değer Kasab Nusret, bu yıl 23 Nisan Çocuk Bayramına özel 5 ile 18 yaş çocuklara sınırsız olacak şekilde hazırlanan menülerden vereceğini aktif kullandığı Instagram sayfasından duyurdu. Hazırlık aşamalarının her anını Instagram sayfasından paylaşan Nusret, tüm çocukları rakamda ve adette sınır olmadığını da açıklayarak Restoranlarına davet etti.

23 Nisan Çocuk Bayranı Hazırlıklarını Paylaşmaktan Zevk Duydu..

Sosyal medyada ne yapsa olay olan Etçi Nusret, yeni bir sürprizle bu defa çocukların karşısına çıktı. 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel tüm Nusr-Et Restoranları’nda geçerli olacak şekilde sadece çocuklara ücretsiz menü vereceğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde 23 Nisan’a özel hazırlıklarda bulunduğunu duyaran Kasap Nusret, hazırlık çalışmalarını da yine çok kullandığı Instagram sayfasından sevenleri için paylaştı.

Nusret Gökçe: ”Ben Geçiyorum, Siz Geliriniz. 11:00-12:00 Gibi Başlarız”

Dünyada Et hakkında artık bir marka olan Nusret Gökçe, 5 ile 18 yaş arası ayırt etmeden tüm çocukları Nusr-Et Lokantalarına beklediğini söyleyerek 23 Nisan Bayramında, rakam ve adet limiti olmadan tüm çocuklara hizmet etmek istediğini açıkladı.

Nusret Otel Aldı İlk İşi Selfi Çekinmek Oldu!

Instagram hesabından Nusr-Et Restoranlarının Bayram hazırlık aşamalarını aralıksız paylaştı. Çocuklara özel hazırladığı menülerini yola çıkarken bile görüntüleyen Nusret Gökçe; ”Ben geçiyorum, siz geliriniz. 11:00-12:00 gibi başlarız’ ifadeleriyle mesajını da ekledi.

Etçi Nusret Sürprizler Yapmaya Bayılıyor!..

Dünyaca ünlü şef Nusret, tüm özel günleri atlamadan elinden geldiğince farklı organizasyonlar düzenlemekten geri kalmıyor. Buna benzer bir sürprizi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlamıştı.

nusret 23 nisan ile ilgili görsel sonucu

NUSRET KİMDİR?

İşte Nusret Gökçe’nin Anbean Paylaştığı 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlaması Hazırlıkları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler