Ana SayfaÜnlülerSoner Sarıkabadayı Kolombiyalı Sevgilisiyle Mutluluk Pozları Verdi

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı Kolombiyalı Sevgilisiyle Mutluluk Pozları Verdi

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı’da mutlu bir ilişkiye yelken açtığı öğrenildi. Soner Sarıkabadayı Kolombiyalı sevgilisiyle mutluluk pozları verdi.

Klip Sayesinde Tanıştılar

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı bir aile kurmak istediğini sıklıkla dile getiriyordu. Geçtiğimiz sene sevgilisiyle yollarını ayıran Kabadayı’nın aşk kapısını gerçekten ummadığı anda aniden çaldı. Geçtiğimiz sene Kabadayı “Tarifi Zor” isimli parçasına için klip hazırlıklarına başlamıştı. Klipte Sarıkabadayı’ya eşlik edecek olan kişi 2015 Miss Colombia güzeli Madelein Lopez Camelo olarak belirlendi. İkilinin klip çekimi esnasında birbirlerine çok yakın davranması aralarında bir ilişki olup olmadığı sorusunu getirmişti. Ancak bu konu hakkında ne Lopez Camelo’dan ne de Soner Sarıkabadayı’dan hiçbir açıklama gelmemişti.

Soner Sarıkabadayı’nın Kolombiya Güzeli Yeni Sevgilisi!

Davete Birlikte Katıldılar

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı geçtiğimiz günlerde bir “Hadi İnşallah” filminin galasına davetliydi. Ünlü şarkıcı ise davete herkesi şok eden bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sene birlikte oldukları iddia edilen Kolombiyalı Madelein Lopez Camelo ile Soner Sarıkabadayı davete birlikte katılınca tüm gözler ikilinin üzerine çevrildi. Geçmişte ilişki iddialarına cevap vermeyen ikili basın tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Soner Sarıkabadayı Kolombiyalı Sevgilisiyle Mutluluk Pozları Verdi

Davete el ele tutuşarak giren çift ilk kez birlikte boy gösterdi. Yaklaşık bir senedir devam ettiği düşünülen ilişki hakkında ikili sorulan sorulara yanıt verdi. Soner Sarıkabadayı “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Zamanla isterse Türk kültürünü de öğretmek isterim.” diyerek ilişkilerinin ciddiyet yolunda olduğunu hakkında da küçük bir ip ucu verdi. Ayrıca Sarıkabadayı yeni şarkısının da hazırlık aşamasında olduğu haberini verdi.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler