Ana SayfaDedikoduSoner Sarıkabadayı'nın Kolombiya Güzeli Yeni Sevgilisi!

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı’nın Kolombiya Güzeli Yeni Sevgilisi!

Türkiye’nin Başarılı Pop sanatçısı aynı zamanda da Besteci Soner Sarıkabadayı’nın Kolombiya güzeli Yeni Sevgilisi Soner kabadayı hakkında merak edilenlerle Soner Sarıkabadayı’nın Yeni Sevgilisi! haberimizde..

Soner Sarıkabadayı’nın Yeni Sevgilisi!

Ünlü Pop  Sanatçısı Soner Sarıkabadayı, geçtiğimiz günlerde 40 yaşına bastı. Ünlü popçu,doğum gününü dostlarıyla birlikte Yeniköy’deki Yelken Balık adlı bir mekanda kutladı. Sarıkabadayı mekandan, geçen yılın Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez ile çıktı. İkili Basın muhabirlerinin ilgi odağı oldu.

 Soner Sarıkabadayının  ‘Tarifi Zor’ klibinde oynattığı kendisinde yaş olarak oldukça küçük ünlü Manken 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Camelo Lopez ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Yeni sevgili Madelein Camelo Lopez şuan da 28 yaşındadır. Madelein Camelo Lopez, 2017 yılının Nisan ayında Nevşehir Ürgüp’te talihsiz bir kaza atlatmıştır bir kişinin hayatını kaybettiği, 19 kişinin yaralandığı balon kazasında güzel mankeninde  ufak tefek yaralanmaları olmuştur

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Soner Sarıkabadayı’nın Eski Sevgilisi Esther

Soner Sarıkabadayı’nın önceki  kız arkadaşı Esther ise Hollandalı’ydı. 2013’te başlayan ilişki  3 yılın ardından 2016’da sonbulmuştu.. Popçu Soner Sarıkabadayı “Onu ilk gördüğüm zaman ‘İşte evleneceğim kadın bu’ demiş, çocuğumun annesi olmasını istemiştim. Ama Esther kendini hazır hissetmediği için ayrıldık. Umarım bundan sonra inşallah aile kurabileceğim, bebek sahibi olabileceğim, kalbi güzel bir kadın hayatıma girer” diye konuşmuştu. Yeni Sevgilisi Madelein Camelo Lopez ile ilk kez yan yana görüntülenen Sarıkabadayı, “Bu meseleyi sizinle sonra konuşuruz arkadaşlar” demekle yetindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler