Ana SayfaÜnlülerGenç Şarkıcı Derya'nın Arkasında Rafet El Roman Var

İlgili Postlar

Genç Şarkıcı Derya’nın Arkasında Rafet El Roman Var

“Unuturum Elbet” şarkısına yaptığı düetle, sesi ve yorumuyla hafızlara kazınan genç ve başarılı şarkıcı Derya’nın Arkasında Rafet El Roman var.

Akıllara Kazındı

Derya Ürkmez, Almanya’nın Köln şehrinde yaşıyor. Sesini ilk olarak Rafet El Roman’ın “Unuturum Elbet” şarkısında yaptığı düetle duyduğumuz Derya şimdiden geleceğin başarılı sanatçıları arasında gösteriliyor. “Unuturum Elbet” şarkısına ikilinin muhteşem uyumu hayranları tarafından çok beğenilmiş ve şarkı ilk haftadan 140 Milyon izlenme yakalamıştı. Duymaya alışık olduğumuz tınılardan daha farklı bir ses rengine sahip olan Derya adından başarısıyla daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Rafet El Roman’ın öpüştüğü 20 yaşındaki genç kız açıklama yaptı!

Müziğin Evrenselliğini Hatırlatıyor

Geçtiğimiz günlerde “Ay Tutulmadan” isimli şarkısıyla bir single projesine imza Derya Ürkmez, oryantal tınıları soul tarzla bir araya getirerek müziğin evrensel ezgilerini yeniden hatırlattı. Henüz ikinci projesi olmasına rağmen geleceğin başarılı sanatçıları arasında gösterilen Derya’nın tamamen kendine has bir tarzı var.

Derya Ürkmez Kimdir?

Genç Şarkıcı Derya’nın Arkasında Rafet El Roman Var

Başarılı şarkıcı Derya Ürkmez’e Rafet El Roman’dan tam destek geldi. “Ay Tutulmadan” adlı şarkının prodüktörlüğünü Rafet El Roman Üstlendi. Bestesi Malik Quality ve düzenlemesi Steffen Müller tarafından yapılan şarkının sözleri ise Bilal Çakar’a ait. Müzik severler tarafından büyük beğeni toplayan şarkı klibiyle de dikkat çekti. Avrupa’nın farklı ülkelerinde yoğun bir konser programı olan Derya önümüzdeki günlerde Paris, Viyana ve Brüksel’de sahne alacak.

Rafet El Roman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler