Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman'ın öpüştüğü 20 yaşındaki genç kız açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Rafet El Roman’ın öpüştüğü 20 yaşındaki genç kız açıklama yaptı!

Rafet El Roman’ın öpüştüğü 20 yaşındaki genç kız açıklama yaptı! Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile öpüştüğü haberleriyle gündeme gelen kadın ortaya çıktı. Ortaya çıkan öpüşme fotoğrafı hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Rafet El Roman 20 yaşındaki kızla dudak dudağa!

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Rafet El Roman’ın, 10 yaşında olan bir genç kızla Bodrum’da dudak dudağa öpüştüğü haberleri gündeme bomba gibi düşerken, isminin Derya Ürkmez olduğu iddia edilen kadın açıklama yaptı.

Rafet El Roman kimdir?

Rafet El Roman’ın öpüştüğü iddia edilen Derya Ürkmez’den açıklama geldi

teve2 ekranlarında yayınlanan Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın sunumu ile ekranlara gelen 2. Sayfa programda gündeme gelen konuda, Rafet El Roman’ın öpüştüğü ve 20 yaşında olduğu iddia edilen Derya Ürkmez olduğu iddia edilen kişi açıklama yaptı. 2. Sayfa programına telefon bağlantısı ile katılan kişi, “Ben 20 değil, 31 yaşındayım. Rafet El Roman ile de arkadaşım ve ayrıca nişanlım var. Fotoğraflar yüzünden nişanlım ile sorun yaşadık. Açıyla alakalı öyle çıkmış fotoğraflar. Yanak yanağa selamlaşırken o anda yakalamışlar. Öpüşme yok göz yanılması. Biz sadece arkadaşız. Sevgilim olsa bu durumdan rahatsız olmazdım tabii ki. Dava açacağız, o fotoğrafları da kaldıracağız.” şeklinde açıklama yaptı ve iddiaları yalanladı.

İşte Rafet El Roman ve Derya Ürkmez’in öpüştüğü söylenen o fotoğraflar

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa, magazin gündeminin nabzını tutmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile görüntüleri magazin gündemine oturan, gazetelerde ismi “Derya” olarak bahsedilen “ismini vermek istemeyen izleyici” 2.Sayfa’da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’a konuştu ve özel açıklamalarda bulundu.

2.Sayfa, hafta içi her gün saat 10.30’da teve 2’de!

Rafet El Roman 20 yaşındaki kızla dudak dudağa!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler