Ana SayfaÜnlülerNazlı Hamarat’tan ayrılık açıklaması: Evlilik sözleşmesi teklif ettim gitti!

İlgili Postlar

Nazlı Hamarat’tan ayrılık açıklaması: Evlilik sözleşmesi teklif ettim gitti!

Moda programına katıldıktan sonra Türkiye’nin gündeminde yer alan Nazlı Hamarat ayrıldığı eşi hakkında konuşarak “Evlilik sözleşmesi teklif ettim, gitti” dedi.

İlk eşinin vahşi bir şekilde yaşamını yitirmesinin ardından uzun bir süre Türkiye gündeminde kalan ve katıldığı bir moda programı ile şöhrete kavuşan Nazlı Hamarat, özel hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Daha sonrasında Aydın Gaffar ile bir ilişkiye başlayan ve hamile kalarak suda doğum yapan ünlü isim Aydın Gaffar’la da yollarını ayırdı.

Nazlı Hamarat suda doğum yaptı! İşte o anlardan kareler!

“Doğumda yanımda yoktu”

Aydın Gaffar’ın yanında olmadığını söyleyen Nazlı Hamarat, “Doğumum suyun içinde bir saat sürdü. Ardından kısa süre dinlenme var. Benim bebeğim hiç ağlamadı. ‘Ben suda doğum yaparım’ dedim ve yaptım. Psikologum yanımdaydı, babası (Aydın Gaffar) yoktu. Doğumdan kısa süre önce ayrıldık. Bebeğin babası 8’inci aya kadar yanımdaydı, sonra yoktu. Bir hafta önce asistanıma ‘Doğum gerçekleşti mi?’ diye mesaj atmış. ‘Bana benziyor mu?’ diye hastaneye gelenlerden resim istemiş” dedi.

Nazlı Hamarat kimdir?

Babası vefat etmişti

18 Nisan’da babası vefat eden ünlü isim yaşadığı zorlu süreci de şöyle anlattı; “Ben ailemin 25 yıl sonra sahip olduğu bir bebeğiyim. Hamileliğimin yedinci ayında babamı kaybettim. Enfeksiyon çok hızlı yayıldı, bacağı kesildi. Hastalık yılbaşında başladı, 18 Nisan’da vefat etti. ‘Torunumu göremem’ dedi, göremedi. Babam ‘Sen kendin bebeksin, nasıl bakacaksın’ dedi. Bebeğimin babası da babam hayatını kaybettikten sonra tamamen farklı davranmaya başladı”

“Evlilik sözleşmesi istedim, kaçtı”

Bir magazin programına katılarak bu açıklamaları yapan Hamarat, bebeğin babası Aydın Gaffar’ın adını ağzına almamasıyla dikkat çekti.  Gaffar’ın kendisinden 400 bin TL istediğini de söyleyen Nazlı Hamarat, “Büyük aşk yaşadık, 6 ay sürdü ve ayrıldık. Bebeği aldırtmak istedim ama üç aylık olmuştu. Ultrasonda bebeği görünce, aldırmaktan vazgeçtim. Bebek haberini alınca ‘Evlenelim, aile olalım’ dedi. Babam ölene kadar yanımda oldu, çok da iyi davrandı. Şimdi 400 bin TL istiyor. Hastane paraları, kiralar, benzin ve yemek paraları…” diyerek sözlerini tamamladı. Bu sözler sonrasında tüm gözler Aydın Gaffar’a çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler