Ana SayfaKimdirNazlı Hamarat Kimdir?

İlgili Postlar

Nazlı Hamarat Kimdir?

Türk oyuncu ve aldığı rollerle büyük bir kitleye sahip olan Nazlı Hamarat Kimdir? Nazlı Hamarat kaç yaşında ? Nazlı Hamarat aldığı roller nelerdir? Nazlı Hamarat aslen nereli? Nazlı Hamarat hangi burç? Nazlı Hamarat hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

30 Haziran Doğumlu Ünlüler

Nazlı Hamarat Kaç Yaşında? Nazlı Hamarat Aslen Nereli? Nazlı Hamarat Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Nazlı Hamarat, 30 Haziran 1988 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Akrep burcudur.

Yengeç Burcu Ünlüler

Nazlı Hamarat Kimdir?

Başarılı oyuncu Nazlı Hamarat, 30 Haziran 1988 yılında Balıkesir‘de dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Akrep burcudur. Bandırma da bulunan Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat’ın kızıdır. İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Nazlı Hamarat, önce 2011 yılında önce “24 saat” adlı albümünü sonra da “Tak” adlı albümünü çıkardı. Nazlı Hamarat’ın çıkış şarkısı olan “24 Saat”i, Türkiye’de en son Serdar Ortaç‘ın “Poşet”, Fatih Ürek‘in “Sus” şarkılarının bestecisi, yurt dışında da Bob Sinclar, Pitbull, Shaggy gibi dünya starları ile yaptığı çalışmalarla tanınan Costi Ionita besteleyerek başarısını herkese kanıtladı.

Müzik alanında başarını kanıtlayan Nazlı Hamarat, magazin programı sundu. Daha sonra ise Bu Tarz Benim adlı moda yarışmasında boy gösterdi. Nazlı Hamarat, Emir Cevdet Şaşmaz ile 2011 yılında evlendi. İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat’ın kocası 2015 yılında Ukrayna‘da öldürüldü. Nazlı Hamarat, 2015 yeni sezon İşte Benim Stilim All Star yarışmasında yarışmacı olarak katılmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler