Ana SayfaÜnlülerCicişler'den Esra estetik yaptırdı, görenler gözlerine inanamadı! Adeta tanınmayacak halde...

İlgili Postlar

Cicişler’den Esra estetik yaptırdı, görenler gözlerine inanamadı! Adeta tanınmayacak halde…

Cicişler’den Esra estetik yaptırdı, görenler gözlerine inanamadı! Adeta tanınmayacak halde… Ciciş kardeşlerin Esra’sının son halini görenler adeta şoke oldu. Estetik yaptıran Esra Ersoy, tanınmayacak hale geldi. Esra Ersoy’un estetikli hali haberimizde…

Ciciş Kardeşler’in ‘kardeşimin böbreğini çaldılar yetiş polis’ olayında açılan davadan ne karar çıktı?

Cicişler’den Esra tanınmayacak halde

Kamuoyunda Ciciş Kardeşler olarak tanınan Ceyda ve Esra Ersoy’dan Esra Ersoy, estetik yaptırdı. Geçtiğimiz aylarda çıplak videosu ile günlerce magazin gündeminde konuşulan Esra Erosy, şimdi de estetikli hali ile gündeme geldi. Esra Ersoy’un estetikli hali tanınmakta zorlandı.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

 

Esra Ersoy estetik yaptırdı

Yüzüne estetik yaptıran Esra Ersoy, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Esra Ersoy’un büyük bir değişim yaşadığı dikkat çekti.

İşte Cicişler’den Esra Ersoy’un estetikli hali

Esra Ersoy, en son çıplak videosunun yayılması ile gündeme gelmişti. “Hacı, bir şey söyleyeceğim. Biz senle ilk tanıştık değil mi? Ondan sonra Ceyda girdi aramıza değil mi? Hep böyle yapıyor değil mi?” diyor. Ayrıca, Hacı Sabancı olduğu düşünülen kişiye sitem edip, ünlü bir markadan bileklik istediği ve “Nerede o günler? Beni Boston’a, Londra’ya çağırırdın, ne oldu şimdi?” dediği videonun yayılmasının ardından açıklama yapan Esra Ersoy, konu hakkında “Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek.” demişti. Kardeşi Ceyda ise; “Ablamın şuursuzca çekilmiş olan videosuyla alakalı benim hiçbir ilgim yoktur! Lütfen 2 kişiyiz, birimiz bir şey yapınca diğerimiz de aynısıymışız gibi davranmaktan vazgeçin! Ayrıca ben ve ablam hakkında ağzına geldiği gibi konuşan Fatih Altaylı, Ali Eyüpoğlu ve Beyaz tv’deki tüm Söylemezsem Olmaz sunucuları gibi kişiler için de Türk Hukukuna başvurduğumuzu bildirmek isterim. Bir insan bu kadar kolay infaz edilmeye çalışılamaz önce dönsünler kendilerinin geçmişlerine bir baksınlar! Başka bir kişiyi bu kadar kolay batıramaz bize gelince böyle! Bu böyle kalmaz Türk hukukuna güveniyoruz ve bu iğrenç insanların her birine dava açıyoruz. Kamuoyunun bilgisine.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler