Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Kiki challenge cezası alır mı?

İlgili Postlar

Hülya Avşar Kiki challenge cezası alır mı?

Son dönemlerin yeni akımı Kiki challenge yapan Hülya Avşar, trafiği tehlikeye attığı gibi ünlü isme trafik cezası gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Sosyal medya fenomeni Shiggy tarafından başlatılan ve kısa süre içerisinde tüm dünyaca akım haline gelen Kiki challenge akımına Hülya Avşar da kayıtsız kalamadı. Çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Hülya Avşar, bu meydan okumada biraz zorlanırken trafikte de tedbirsiz davrandı.

Hülya Avşar dehşet anlatını anlattı!

Dans etti

Hareket halindeki arabadan inen ve In my Feeling şarkısı eşliğinde dans ederek meydan okuyan Hülya Avşar, videosu ile akımın Türkiye’de de ilgi göreceğini göstermiş oldu. Daha sonrasında hızlanan arabanın peşinde koşan ünlü isim, bu akım ile kendisi için de tehlike yarattı.

Hülya Avşar kimdir?

Yasalarda ceza gerektiriyor!

Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelerde ise bu tip davranışlarda trafiği tehlikeye sokmaktan işlem yapılıyor. Bu tip durumlarda hastane kontrolünün yanı sıra sürücülere 235 lira ceza kesiliyor. Hülya Avşar arabayı arkadaşının kullandığı şeklinde ifadeler vererek bu konuda açıklama yaptı. Fakat videoda bu durum net olarak görülmezken video üzerinden bir işlemin yapılıp yapılmayacağı da yine merak uyandırdı.

İlk değil!

Kiki challenge Hülya Avşar için ilk olmaz daha önce büyük bir popülerlik kazanan buzlu su dolu kovanın dökülmesi meydan okumasında da ünlü isim video paylaşmıştı. Kiki challenge konusunda Hülya Avşar ilklerden birisi oldu.

İşte Avşar’ın o videosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler