Ana SayfaÜnlülerNusret Otel Aldı İlk İşi Selfi Çekinmek Oldu!

İlgili Postlar

Nusret Otel Aldı İlk İşi Selfi Çekinmek Oldu!

Nusret, saltbae hareketiyle sosyal medya fenomeni olmuş ve kısa zamanda milyonlarca takipçiye ulaşmıştı. Et lokantası da olan Nusret jet uçağı alacağı konuşulurken Maçka’da otel satın aldı. Nurset Otel aldı ilk işi selfi çekinmek oldu. Ünlü fenomen otelin satın alama işlemlerini tamamladıktan sonra ailesini de alarak yeni otelinin önünde fotoğraf çekindi.

NUSRET KİMDİR?

Nusret Otel Aldı İlk İşi Selfi Çekinmek Oldu!

Saltbae hareketiyle fenomen olmayı başaran Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini satın aldı. Nusret, satın alma işleminin ardından ailesini yeni mekanına getirerek o anları takipçileri ile paylaştı. Nusret, oteli satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, kendisi için hayal olan şeylerin bugün gerçek olduğunu, Part Hyatt otelin sahibi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Nusret Otel Aldı İlk İşi Selfi Çekinmek Oldu

Nusr-et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe, İstanbul Maçka’da bulunan Park Hyatt otelini satın alarak işleri büyüttü. Şubat ayında kurduğu Nusret Turizm Yatırım A.Ş. ile oteli satın alan Gökçe, anlaşmaya imza attığı anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Etçi Nusret, Altın Kaplama Etlerini Bakın Kaça Satıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler