Ana SayfaÜnlülerEtçi Nusret, Altın Kaplama Etlerini Bakın Kaça Satıyor?

İlgili Postlar

Etçi Nusret, Altın Kaplama Etlerini Bakın Kaça Satıyor?

Dünya çapında Saltbae tuzlama hareketiyle ününe ün katan sosyete kasabı Nusret Gökçe’nin altın kaplama etlerinin fiyatını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Detaylar Haberimizde..

Sosyete Kasabı Nusret, Video Paylaşımı İle Mide Bulandırdı

Etçi Nusret, Altın Kaplama Etlerini Bakın Kaça Satıyor?

Salonlarında yaptığı her paylaşımla Magazin haberlerinde olay olmayı başaran sosyete kasabı Nusret Gökçe’nin geçtiğimiz haftalarda Fransız futbolcu Ribery’e servis ettiği altın kaplama etlerin fiyatı ortaya çıktı.

Sosyete Kasabı olarak bilinen Nusret Gökçe, Etiler’de bulunan lokanta salonunda tamamen altın tozuyla kapladığı etleri servis yaparken çekilen videosunu sosyal medya hesabından yayınladı. Videoyu izleyen takipçileri ise Nusret’e altın kaplama etlerin olduğu menünün kaç para olduğunu sordular. Sosyal medya kullanıcıları sordukları soruya cevap alamadılar ama Sosyete kasabı Nusret’in altın kaplama etlerini 6 bin lira ile 9 bin tl arasında sattığı ortaya çıktı. Bu fiyata servis sırasında masaya gelip yaptığı şov da dahil olduğu öğrenildi. Almanya’nın Bayern Münih takımında top oynayan Fransız futbolcu Ribery, Kasap Nusret’in Dubai’deki lokantasında aynı menüyü 7 bin 500 liraya yediği öğrenilmişti. Bu üzerine büyük tepki çekince taraftarlarına küfürlerle dolu ağır bir cevap vermişti.

NUSRET KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler