Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Hadise Hayranlarına Sevindirici Bir Müjde Verdi

İlgili Postlar

Şarkıcı Hadise Hayranlarına Sevindirici Bir Müjde Verdi

Ekranların sevilen yüzü Hadise, hayranlarına sevindirici bir müjde verdi. Sevenlerini heyecanlandıran şey neydi? Detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Hadise’nin Gerçekleştirdiği Hayali Neymiş?

Hadise Hayranlarına Sevindirici Bir Müjde Verdi

En son TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’nin sona ermesinin ardından bir süre televizyona ara veren şarkıcı Hadise, YouTube’de bir kanal açacağının müjdesini, “Daha önce hiç bir yerde görmediğiniz videolarım çok yakında sizlerle.” ifadeleriyle haber verdi.

Hadise kimdir?

O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğundaki performansıyla ününe ün katan ve yarışmanın final yapmasıyla bir dinlenerek yeni bir iş yapmayan şarkıcı Hadise, kendi sosyal medya sayfasından YouTube için yeni videolar çekeceğinin müjdesini paylaştı.

Ä°lgili resim

Hadise, Aradığı Aşkı Hangi Ünlüde Buldu!

Hiç Bir Yerde Görmediğiniz Videolarımı Yayınlanacak!

Cesur paylaşımlarıyla magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, hayranlarına bir YouTube yapımı ile geri döneceğinin haberini verdi. Aslınde bir YouTube kanalı olan ama aktif olarak kullanmayan şarkıcı Hadise, Twitter sayfasından hayranları için yaptığı duyuruda “Özel içerikler ve daha önce hiç bir yerde görmediğiniz videolarım çok yakında YouTube kanalımda!” ifadeleri ile açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler