Ana SayfaÜnlülerRapçi Ceza'nın El Hareketi Yanlışmı Anlaşıldı?

İlgili Postlar

Rapçi Ceza’nın El Hareketi Yanlışmı Anlaşıldı?

Ünlü Rapçi Ceza’nın yaptığı el hareketi Yeni Zelanda’da katliam düzenleyen saldırganın hareketini benzetildi. Detaylar Haberimizde..

Ceza’nın Podyumda Yaptığı El Hareketi Yanlışmı Anlaşıldı? 

Bu sene 13. defa düzenlenen İstanbul’un podyumunda Ünlü rapçi Ceza konuk olarak yürüdü. Ceza’nın yürüdüğü sırada yaptığı el işareti, Yeni Zelanda’da yaşanan terör olayındaki saldırganın yaptığı el işarete benzetildi. Bunun üzerine Ceza, barış yanlısı olduğunu ve bu işaretin yanlış anlaşıldığını açıklayan bir duyuru yayınladı.

Ünlü rapçi Ceza, podyumda yaptığı hareketin yanlış anlaşılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından; Bugün konuk olarak katıldığım defilede yaptığım bu hareket basın tarafından terör destekçisi olduğum yönünde anlaşılmış ve o yöne çekilmeye çalışılmıştır. Bu konuda çıkacak olası haberlerle ilgili resmi olarak buradan ilk ve son kez açıklamak istedim. Bugüne kadar şarkılarımda, konserlerimde hep barış yanlısı oldum. Yıllardır dinleyen, takip eden herkes bunu bilir. Başka bir anlam aramamak gerekir. Gerçeği yansıtmayan söylem ve haberlere adımın karıştırılması durumunda hukuki yollara başvurma hakkımı saklı tutacağım.” sözleriyle bir açıklamada bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler