Ana SayfaÜnlülerSelami Şahin'i Bursalı Hayranları Neden Hüsrana Uğrattı..

İlgili Postlar

Selami Şahin’i Bursalı Hayranları Neden Hüsrana Uğrattı..

Türkiye’de besteleriyle olduğu kadar güçlü yorumuyla da dikkat çeken  usta sanatçı Selami Şahin, Bursa’da vereceği konser öncesi büyük yaşadığı. Geçtiğimiz aylarda 50.sanat yılını muhteşem bir konserle kutlayan usta sanatçı Bursa’da aradığını bulamadı. Detaylar Haberimizde..

Selami Şahin’den Dikkat Çekici Açıklama! “Beyoğlu’nda Tuvalet Temizledim”

Selami Şahin’i Bursalı Hayranları Neden Hüsrana Uğrattı..

Bursa’daki hayranları için düzenlenen Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde vereceği konser öncesinde imza günü organizasyonu yapan usta sanatçı Selami Şahin’e hayranları ilgi göstermedi. Uzun sürmesi beklenen imza töreni 15 dakikada bitiverdi.

İmza Günü Hüsranla Bitti…

Türkiye’nin gelmiş geçmiş nadide bestecilerinden olan Selami Şahin, Bursalı sevenleri şoka uğrattı. Bursa’da ünlü bir Alışveriş Merkezin’de imza günü düzenleyen usta sanatçı, çok az sayıda hayranı gelmesi nedeniyle büyük hüsran yaşadı.

Selami Şahin kimdir?

Geçtiğimiz sene müzik hayatının 50. yılını özel bir konser ile kutlayarak gündemden düşmeyen usta sanatçı Selami Şahin, başarılı müzik geçmişi ile geniş bir hayran sayısına sahip olmasına rağmen Bursadaki imza gününe  ilginin az olması ünlü şarkıcıyı bir hayli üzdüğü gözlemlendi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler