Ana SayfaKimdirFeridün Bozdeveci Kimdir?

İlgili Postlar

Feridün Bozdeveci Kimdir?

Arka Sokaklar dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Feridün Bozdeveci kimdir? Feridün Bozdeveci kaç yaşında? Feridün Bozdeveci aslen nereli? Feridün Bozdeveci’nin yer aldığı projeler neler? Feridün Bozdeveci hangi burç? Feridün Bozdeveci hakkında merak ettiğiniz ve bilmek istediğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Feridün Bozdeveci Kimdir? Feridün Bozdeveci Aslen Nereli? Feridün Bozdeveci’nin Burcu Ne?

Feridün Bozdeveci 23 Haziran 1985 senesinde Denizli’de doğmuştur.  Aslen Denizl’li olan oyuncu Boğa burcudur.

Feridün Bozdeveci Kimdir?

Feridün Bozdeveci liseden mevzun olana kadar Denizli’de yaşamış ve eğitim görmüştür. Liseden mevzun olduktan sonra “Bilgisayar Mühendisliği” bölümünü kazanınca eğitimi için İstanbul’a geldi.  Lise yıllarında oyunculuğa merak salan ancak aile işlerine destek olmak için farklı bir bölüm okumayı tercih eden Feridün Bozdeveci hayallerine de bir şans vererek İstanbul’da okurken bir yandan da oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Oyunculuk ve diksiyon eğitimleri aldıktan sonra tiyatrolarda oyuncu olarak sahneye çıkmaya başladı. Bu alanda kendini geliştirmeye devam eden oyuncu 2010 senesinde “Arka Sokaklar” dizinin 5. sezonunda yer aldı. Dizide “Efkan” karakterini canladıran oyuncunun performansı dikkat çekti ve hemen ardından “Akasya Durağı” dizisiyle hız kesmeden ekran karşında kariyerine devam etti. Arından “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin başarılı kadrosunda da kendine yer edinen başarılı oyuncu Çukur dizisinin yeni sezonunda hayranlarıyla buluşmak için hazırlanıyor.

Feridün Bozdeveci’nin Rol Aldığı Diziler

  • 2010 – Arka Sokaklar
  • 2010 – Akasya Durağı
  • 2010 – Kollama
  • 2010 – Öyle Bir Geçer Zaman Ki
  • 2011 – Ana Yüreği
  • 2014 – Vahyin İzinde

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler