Ana SayfaDizilerÇukur'da Yüzüklünün Kim Olduğu Ortaya Çıktı! Yüzüklü Akşın'ı Neden Kaçırdı?

İlgili Postlar

Çukur’da Yüzüklünün Kim Olduğu Ortaya Çıktı! Yüzüklü Akşın’ı Neden Kaçırdı?

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur 2. sezon 29. son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümünde haftalardır merak edilen yüzüklü kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Yamaç, Sena’nın katilini, Koçovolılar’dan intikam almak için Karakuzular’ı bitiren kişinin Yücel olduğu ortaya çıktı. Çukur dizinin final sahnesinde yüzüklü bu seferde Aşkın’ı kaçırdı. Yüzüklü Akşın’ı neden kaçırdı? Onu da Sena gibi öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Yüzüklü Akşın’ı Neden Kaçırdı?

Çukur dizisi son bölümü nefesleri tutularak izlendi. Dizinin son bölümünde aylardır süren gizem sonunda aralandı ve yüzüklü kişinin Yücel olduğu anlaşıldı. Yüzüklü bu seferde Akşın’i kaçırdı. Akşın’ın da sonu Sena’yamı benzeyecek. Yüzüklü kişi Akşın’a ne yapacak?

İşte Çukur, Ayşin’in kaçırılma sahnesi..

ÇUKUR 62. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celasun, Aliço’yu yanına alıp ipucu aramaya başlıyor. Aliço, Celasun’a Akşın’ın aklına gelmesi ile iyi olup olmadığını soruyor. Etrafı ararken Aliço bir ipucu buluyor ve hemen Yamaç’ın yanına gidiyor. Medet ve Vartolu, Cumali’nin Timsah tarafından kaçırıldığını öğreniyor. Aliço, çatıda yaptığı araştırmayı anlatıp yüzüğü Yamaç’a veriyor.

Yücel, Karakuzular’ın yaptığı halı saha maçına gidip kendisini tanıtıyor ve onların sorularını cevaplıyor. Çeto’nun kendisini neden kovaladığı sorulunca aralarındaki meseleyi anlatıyor. Karakuzular’ın, Koçovalılar’a olan öfkesini yeniden alevlendiren Yücel onlara bir teklif sunuyor ve onlarda bu teklifi kabul ediyor.

Karaca mezarlığa gittiğinde, Aşkın’ın kardeşinin mezarı üstünde onunla konuşurken buluyor. Onun yanına gidip içini döküyor ve Sena’nın mezarını çiçek koyarken onu yalnız bırakıp arabaya dönüyor. Ama Akşın’ın çığlığı ile sarsılıyor. Dönüyor ama Akşın’ı orada bulamıyor. Yücel, Akşın’ı kaçırıp, Sena’nın mezarının üzerine bir zarf bırakıyor. Karaca, koşup, Yamaç’a ve Selim’e Akşın’ın kaçırıldığı haberine veriyor.

Timsah, Cumali’ye işkenceler yaptıktan sonra Yamaç’ın onu neden almaya gelmediğini sorarken, Salih geliyor. Timsah, onların aralarında konuşup gülmelerinden rahatsız olup silahını ateşliyor. Selim, Timsah’la buluşma gidiyor ve Yamaç olduğunu söylüyor. Yamaç ile Aliço onları uzaktan izliyor. Damla, kamyonun önüne bağlanmış bir şekilde giden Vortolu, Cumali ve Medet’in hayatını, kamyonunun tekerlerine ateş ederek kamyonu durdurup onların hayatını kurtarmayı başarır.

Çukur 2. Sezon 29. Bölüm Fragmanı İzle! Yüzüklü Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler