Ana SayfaDizilerVuslat 16. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 16. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz Tutuklanıyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 15. son bölümü ile izleyicileri ile buluştu. Aziz, Feride ile yaşadığı felaketten sonra Salih babanın dükkanına gider ve ona orada yardım eder. Orada, Feride’nin boynundaki kolyenin aynısını bir resimde görür. Meczup’un sözleri ile kurtulan Aziz, yine Meczup ile konuşur ama onun sözlerinden hiç bir şey anlamaz. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Aziz tutuklanıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Tutuklanıyor!

Vuslat 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Aziz, mahkemede yargılanıyor. Masum olduğu halde tutuklanan Aziz, ‘ yine kayboluyorum yine anlamak ve yürümek zorundayım durduğum an yanımdakiler cellatım oluyor’ diyor. Aziz’i hapishanede kim niye öldürmeye çalışıyor.

İşte Vuslat 16. bölüm fragmanı..

VUSLAT 15. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Feride, babasına kolyenin hikayesini sorar. Oda, onun adınında Feride olduğu halasının, kapalı çarşıdaki bir ustanın özel taşlardan yaptığı 4 kolyenin birisini, annesine birisini, Hasibe’ye birisini de Anetta hanımın kızı Alis’e hediye ettiğini söyler. Feride, o zaman bu kolyeden bir tane daha olduğunu söyler.

Aziz ile Feride karakolda ifade verirler ve karakoldan ayrılırlar. Yalçın komiser ikisine nereye kayboldukları ile ilgi bilgi vermedikleri onlara çok kızar. Ama onların verdiği ifadeye inanmaz.

Tahsin, Aziz ile konuşur ve kaçırılmasının kendisinin hatası olduğunu, Kerem’in ailesinin peşine düştükten sonra taşların yerinden oynadığını söyler.
Aziz’e söyleyeceği sır, Kerem’in annesini babasını aldığını, kimliğini aldığını, tehlikeli olan şeyin Kerim’in ailesini bulması değil onların onu bulması olduğunu söyler. Tahsin, Kerem’in dedesinin tehlikeli insanların en üstündeki insan olduğunu, Kerem’i onlardan çaldığını söyler. Kasasının anahtarını verir ve oradaki dosyayı okuduktan sonra konuşacaklarını söyler.

Aziz, Feride ile romantik bir yemekte buluşur ve birlikte çok güzel vakit geçirirler. Aziz, kendisi yüzünden vurulduğu için çok üzgün olduğunu söyler ve ona ait broşu verir. Ayrıca bir kolye hediye eder.

Anetta hanım Sultan’ı görmeye geldiğinde, Tahsin ile Gülten onu görünce Anetta deyip öylece donup kalıyor. Yalçın, komiser Aziz’i tutuklamaya geliyor. Aziz hiç itiraz etmeden Feride ve Altan’ın yanından ayrılıp teslim oluyor.

Vuslat 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Feride Gizemli Kolyenin Peşine Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler