Ana SayfaDizilerYasak Elma 43. Bölüm Fragmanı İzle! Halit Yıldız'dan Boşanmak İstiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 43. Bölüm Fragmanı İzle! Halit Yıldız’dan Boşanmak İstiyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma merakla beklenen 43. yeni bölümü ile 28 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Mustafa, parasız kalır önce Ender’den para ister ondan para alamaz ama tüm gerçekleri ona anlatır. İyice sıkışan Mustafa tekrar Halit’in şirketine gider ve yaka paça kovulur. Bunun üzerine Halit’i öldürmek için pusu kurup silahını ateşler ama kurşun Erim’e isabet eder. Yasak Elma 43. bölüm fragmanı geldi. Halit Yıldız’dan boşanmak istiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Halit Yıldız’dan Boşanmak İstiyor!

YASAK ELMA 42. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yıldız’ın babası Ender’in yanına gider ve ona kendisinin işine yarayacak bilgileri olduğunu söyler. Ender, zaten Halit’in bildiği bir bilginin kendisine yaramayacağını söyler. Mustafa, Zeynep’in kendi kızı olmadığını onun babasını öldürdüğünü söyler. Ender, bu edindiği bilgi ile Yıldız’ın karşısına çıkıp yıllarca kardeşi dediği kişinin aslında öz kız kardeşi olmadığını ve babasının Zeynep’in babasını öldürdüğünü söyler. Yıldız, annesine koşup bu bilginin doğru olup olmadığını soruyor. Annesi de doğru olduğunu söylüyor.

Mustafa, bu seferde Zeynep’in iş yerine gidip ona, Yıldız’ın babası ama onun babası olmadığını hatta onun babasını öldürdüğü için hapse girdiğini söylüyor. Alihan’ın da müdahalesi ile Mustafa dışarı atılıyor. Zeynep büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Yıldız’ın annesi Bursa’ya gitmeye hazırlanıyor. Gitmeden Halit onu yanına çağırıp bir miktar para vereceğini ama bir daha gelmemesini istiyor.

Ender’in yıllar önce bir bebek dünyaya getirdikten sonra bir hemşireye bırakır. Yiğit, annesi zannettiği kişinin öldükten sonra bıraktığı mektup ile Ender’in gerçek annesi olduğunu öğreniyor. Mektupta gerçek annesinin kendisini istemediği evlatlık verdiği yazıyor. Yiğit satırları okuduktan sonra gözyaşlarını tutamıyor. Mektubun içinden Ender’in gazetede çıkmış bir fotoğrafı çıkıyor.

Kaya, Ender’i yemeğe davet eder ve sekizde alacağını söylüyor. Ender önce isteksiz davranıyor ama eve gidip hazırlanıyor. Kaya eve onu almaya geldiğinde onu zaten beklediğini anlıyor. Ender, eve davet ediyor Kaya’yı bir şeyler içip eskilerden konuşuyorlar. Kaya gitmek için kapıya yöneliyor ama birden bire birbirlerine sarılıp öpüşmeye başlıyorlar. Bu arada Caner’de Zehra ile buluşup görüşmeye başlıyor.

Yasak Elma 43. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Mustafa’nın Kurşunuyla Erim Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler