Ana SayfaDizilerVuslat 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem Anetta'nın Torunu Olduğu Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem Anetta’nın Torunu Olduğu Ortaya Çıkıyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat merakla beklenen 16. yeni bölümü ile 28 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Yalçın komiserinde masum olduğunu bildiği Aziz, tutuklanıyor. Kerem, ailesinden birilerini bulmaya çalışıyor. Tahsin, Aziz’e Kerem’in aslında tehlikeli en tepedeki kişinin oğlu olduğunu söylüyor. Vuslat 16. bölüm son fragmanda; Kerem Anetta’nın torunu olduğu ortaya çıkıyor. Anetta gerçeten Kerem’in anneannesi mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Kerem Anetta’nın Torunu Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Vuslat 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Fırat’ın evine gittiğinde, Anetta’nın kendisini tanıdığını söylediğin de içinde bir şüphe uyanır ve Anetta’yı bulur ve elindeki tek çocukluk fotoğrafını ona gösterir. Anetta’ya bu resimdeki çocuğu tanıyıp tanımadığını sorduğunda, onun torunu Kerem olduğunu söyler. Aziz, Feride’ye evlenme teklifi etmeyi düşünür. Kerem, Tahsin’in karşısına çıkıp Anetta’yı göstererek anneannesi olduğunu söyler.

İşte Vuslat 16. bölüm 2. fragmanı..

VUSLAT 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, babasına kolyenin hikayesini sorar. Oda, onun adınında Feride olduğu halasının, kapalı çarşıdaki bir ustanın özel taşlardan yaptığı 4 kolyenin birisini, annesine birisini, Hasibe’ye birisini de Anetta hanımın kızı Alis’e hediye ettiğini söyler. Feride, o zaman bu kolyeden bir tane daha olduğunu anlar.

Aziz ile Feride karakola gidip ifade veriler. Tahsin, Aziz ile konuşur ve kaçırılmasının kendisinin hatası olduğunu, Kerem’in ailesinin peşine düştükten sonra taşların yerinden oynadığını söyler. Aziz’e söyleyeceği sır, Kerem’in annesini babasını aldığını, kimliğini aldığını, tehlikeli olan şeyin Kerim’in ailesini bulması değil onların onu bulması olduğunu söyler. Tahsin, Kerem’in dedesinin tehlikeli insanların en üstündeki insan olduğunu, Kerem’i onlardan çaldığını söyler. Kasasının anahtarını verir ve oradaki dosyayı okuduktan sonra konuşacaklarını söyler.

Aziz, Feride ile romantik bir yemekte buluşur ve birlikte çok güzel vakit geçirirler. Aziz, kendisi yüzünden vurulduğu için çok üzgün olduğunu söyler ve ona ait broşu verir. Ayrıca bir kolye hediye eder.

Anetta hanım Sultan’ı görmeye gittiğinde. Tahsin ile Gülten, Anetta’yı görünce şaşırıp kalırlar. Yalçın, komiser Aziz’i tutuklamaya geliyor. Aziz hiç itiraz etmeden Feride ve Altan’ın yanından ayrılıp teslim oluyor.

Vuslat 16. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler