Ana SayfaDizilerKuzgun 12. Bölüm Fragmanı İzle! Behram Yerine Veliaht Yetiştiriyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 12. Bölüm Fragmanı İzle! Behram Yerine Veliaht Yetiştiriyor!

Star Tv ekranlarının bomba dizisi Kuzgun’un merakla beklenen 12. bölümü 1 mayıs çarşamba günü izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde; Kuzgun, babasının aslında ölmediğini ve mezarının boş olduğunu öğrendiğinde Bora, ona babasının yerini tek kendisinin bildiğini ancak bu bilgiye Behram’ı öldürürse ulaşacağını söylüyor. Kuzgun, Behram’a silahını dayıyor ancak onun, torunu olduğunu öğreniyor. Kuzgun 12. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Behram yerine veliaht yetiştiriyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Behram Yerine Veliaht Yetiştiriyor!

Kuzgun 12. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Kuzgun, annesine gidip bir süre gözünün önünde olmalarını beraber yaşamaları gerektiğini söylüyor Ama Meryem o hainlerin evine gitmeyeceğini söylüyor. Bora ise Dila’nın yakasına yapışıp Kuzgun’un ölmeden önce bu ihaneti öğrenmesi gerektiğini söylüyor.

İşte Kuzgun 12. bölüm fragmanı..

KUZGUN 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Behram’ın kim olduğunu anladıktan sonra kimseye onu gördüğünü söylemiyor. Dila’ya ve Ali’ye onu görmediğini söylüyor. Meryem’in yanına giden Kuzgun, annesine yaşadıklarını nasıl unutacağını, tekrar nasıl anne deyip sarılacağını söylüyor. Meryem oğluna sarılarak böyle diyor ama Kuzgun bırakıp gidiyor.

Kuzgun, babasının nasıl öldüğünün peşine düşüyor. Dila Kutret’le görüşüyor. Kudret ona Kuzgun’a güvenmemesini onun güvenini kazanıp onun attığı tüm adımları öğrenmesini ve kendisine anlatmasını söylüyor. Dila, Kuzgun’un babasının nasıl öldüğünü araştırdığını öğreniyor ve ona yardım ediyor. Babasının nasıl öldüğünü bilen dört kişiden ikisinin sağ olduğunu öğrenip. Eski cezaevi müdürü olan kişinin yakında oğlunun düğünü olduğunu öğreniyor ve Dila ile düğüne gidiyorlar.

Düğünde, adamın tuvalete gitmesini bekliyor gittiği zaman tuvalette adamı ölü olarak buluyor. Adamın telefonu çalıyor ve Kuzgun telefonu açtığında, Kuzgun diye seslenen kişiden babasının yaşadığını mezarının boş olduğunu öğreniyor. Dila’yı eve gönderip mezarlığa gidip babasının mezarını açtırıyor. Mezarın boş olduğunu gören Kuzgun ne yapacağını bilmez haldeyken Bora oraya geliyor ve Behram’ı öldürürse babasının yerini söyleyeceğini söylüyor.

Kuzgun, doğruca Behram’ın yani Terzi Derviş’in yanına gider ve silahını doğrultuyor. Behram önünde bir kutu ile onu bekliyordur. Ona kutuyu açmasını söylüyor. Kuzgun kutuyu açtığında babasının nüfus cüzdanını görüyor. Cüzdan’da Yasuf Adıvar yazıyordur. Behram Yusuf’un kendi oğlu olduğunu, onunda torunu olduğunu söylüyor.

Dila’da Kuzgun’un kırdığı baba yadigarı saati almaya gittiğinde, saatin arkasında Yusuf Adıvar yazdığını görür ve hemen Kudret’e haber verir.

Kuzgun 12. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Aslında Kim Çıktı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler