Ana SayfaDizilerKuzgun 12. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Aslında Kim Çıktı?

İlgili Postlar

Kuzgun 12. Bölüm İlk Sahne Geldi! Kuzgun Aslında Kim Çıktı?

Star Tv ekranlarının büyük bir merakla izlenen dizilerinden Kuzgun 11. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Kuzgun, babasının nasıl öldüğünün araştırmasını yaparken aslında babasının ölmediğini öğreniyor. Babasının mezarını kazan Kuzgun, mezarın boş olduğunu görünce şok oluyor. Bora mezarlığa gelip, Berham’ı öldürürse babasının yerini söyleyeceğini söyler. Kuzgun, Berham’ın karşısına silahla çıktığında öğrendiği gerçekle donup kalıyor. Kuzgun aslında kim çıktı?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Aslında Kim Çıktı?

Dizinin 11. son bölümünün ardından 12. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda, Kuzgun ile Dila birbirlerini sevmelerine rağmen güvenemediklerinden aynı yatakta yatıp birbirlerine dokunamıyorlar.

İşte Kuzgun 12. bölüm ilk sahne..

KUZGUN 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU!

Kuzgun, Behram’ın kim olduğunu öğrendikten sonra kimseye onu gördüğünü söylemiyor. Dila’ya ve Ali’ye onu görmediğini söylüyor. Meryem’in yanına giden Kuzgun, annesine yaşadıklarını nasıl unutacağını, tekrar nasıl anne deyip sarılacağını söylüyor. Meryem oğluna sarılarak böyle diyor ama Kuzgun bırakıp gidiyor.

Kuzgun, babasının nasıl öldüğünün peşine düşüyor. Dila Kutret’le görüşüyor. Kudret ona Kuzgun’a güvenmemesini onun güvenini kazanıp onun attığı tüm adımları öğrenmesini ve kendisine anlatmasını söylüyor. Dila, Kuzgun’un babasının nasıl öldüğünü araştırdığını öğreniyor ve ona yardım ediyor. Babasının nasıl öldüğünü bilen dört kişiden ikisinin sağ olduğunu öğrenip. Eski cezaevi müdürü olan kişinin yakında oğlunun düğünü olduğunu öğreniyor ve Dila ile düğüne gidiyorlar.

Düğünde, adamın tuvalete gitmesini bekliyor gittiği zaman tuvalette adamı ölü olarak buluyor. Adamın telefonu çalıyor ve Kuzgun telefonu açtığında, Kuzgun diye seslenen kişiden babasının yaşadığını mezarının boş olduğunu öğreniyor. Dila’yı eve gönderip mezarlığa gidip babasının mezarını açtırıyor. Mezarın boş olduğunu gören Kuzgun ne yapacağını bilmez haldeyken Bora oraya geliyor ve Behram’ı öldürürse babasının yerini söyleyeceğini söylüyor.

Kuzgun, doğruca Behram’ın yanına yani Terzi Derviş’in yanına gidiyor ve silahını doğrultuyor. Behram önünde bir kutu ile onu bekliyordur. Ona kutuyu açmasını söylüyor. Kuzgun kutuyu açtığında babasının nüfus cüzdanını görüyor. Cüzdan’da Yasuf Adıvar yazıyordur. Behram Yusuf’un kendi oğlu olduğunu, onunda torunu olduğunu söylüyor.

Dila’da Kuzgun’un kırdığı baba yadigarı saati almaya gittiğinde, saatin arkasında Yusuf Adıvar yazdığını görür ve hemen Kudret’e haber verir.

 

Kuzgun 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sen Bunu Benim Babama Nasıl Yaptın?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler