Ana SayfaÜnlülerBaşak Sayan'dan Duygulandıran Paylaşım!

İlgili Postlar

Başak Sayan’dan Duygulandıran Paylaşım!

Ünlü Oyuncu Başak Sayan bir süredir kameralardan uzak yaşıyor. Çünkü hayatına iki sene önce giren iki tane yeni heyecanı var. 2017 yılında Ares ve Milan adında ikiz erkek çocuk dünyaya getiren Başak Sayan, vaktini büyük çoğunluğunu oğulları ile geçiriyor. Başak Sayan’dan duygulandıran paylaşım geldi.

Başak Sayan kimdir?

Başak Sayan’dan Duygulandıran Paylaşım!

Başak Sayan’ı izleyiciler, ‘Yaprak Dökümü’, ‘Bir Dilim Aşk’. ‘ Geniş Zamanlar’, ‘ Dermen Bey’ ve ‘Milat’ isimli dizilerden tanıyor. Oyuncu, Murat Vardal ile evlendikten sonra dünyaya gelen ikiz bebeklerini büyütmekle meşgul. Başak Sayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hayranları ile duygularını paylaştı.

Başak Sayan'dan Duygulandıran Paylaşım

ANNE OLMADAN EVVEL HAYATTA YAPMAM DEDİĞİM PEK ÇOK ŞEYİ YAPTIM!

Sayan, paylaşımında; anne olmadan evvel hayatta yapmam dediği pek çok şeyi yaptığını, hamileliği süresinde süt verme ve emzirme işini uzun sürdürmeyeceğini söylediğini, emzirmezse mamalar var diye konuştuğunu, ama çocukları doğduktan sonra, iki yıl boyunca kendisi dahil çevresindekilerin de bu kadar uzun süre nasıl süt verdiğini anlamadıklarını ifade etti.

İÇİM RAHAT!

Süt verme sürecini anlatan Sayan, tam iki yıl boyunca süt sağma makinesinin en yakın arkadaşı olduğunu, hatta yanında asla ayırmadığı bir aksesuarı haline geldiğini, ama nihayet 5 beş gün önce çocuklarında artık iki yaşını doldurdukları için, prematüre doğan çocuklarını iki yıl boyunca elinden geleni yapıp iç rahatlığı ile süt verme işini sonlandırdığını belirtti.

Başak Sayan’ın En Büyük ‘Keşke’si!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler