Ana SayfaDizilerSurvivor 54. Bölümde Ödül Oyunu Hangi Takım Aldı? Hikmet İle Yusuf'un Cezası...

İlgili Postlar

Survivor 54. Bölümde Ödül Oyunu Hangi Takım Aldı? Hikmet İle Yusuf’un Cezası Belli Oldu!

Survivor 12 hafta 54. bölümü ile Tv8’de ekranlara geldi. Survivor 2019’da gün geçtikçe gerilim yükseliyor. Son bölümde takımlar ödül oyunu için mücadele ettiler ancak Hikmet ile Yusuf arasında çıkan tartışma kavga ile sonuçlandı. Acun Ilıcalı’ın kamera kayıtlarını incelemesi ile, Hikmet ile Yusuf’un cezası belli oldu. İki takımın en güçlü isimlerinin kavga etmesi oyunlara yansıyacak mı?

Survivor’da Büyük Kavga!..54.Bölüm Fragmanı Yayınlandı..

Hikmet İle Yusuf’un Cezası Belli Oldu!

Survivor Türkiye – Yunanistan mücadelesinde her geçen hafta heyecan artarak devam ediyor. Yarışmacıların açlıkla mücadele etmesi aralarındaki gerginliği de artırıyor. Survivor, 54. son bölümü Yusuf ile Hikmet’in tartışması damga vurdu. Beyaz ve Siyah takımın iki güçlü oyuncusunun kavga etmesi Acun’na zor anlar yaşattı. Kamera kayıtlarını inceleyerek iki oyuncuya ceza verileceğini söyledi.

SURVİVOR HİKMET YUSUF KAVGASI!

Ödül oyununda karşılıklı yarışan iki yarışmacı, Hikmet’in oyunu kazanıp ‘Hiç bir başarı tesadüf değildir’ demesiyle Yusuf elindeki halkayı Hikmet’in boynuna atıyor. Yarışmacılar Yusuf’u zapt etmekte zorlandılar. Hikmet, Yusuf ile ettiği kavgada burnundan yaralandı.

Acun Ilıcalı, Yusuf’a neden böyle olduğunu sordu. Yusuf’da Hikmet’in kendisini tahrik ettiğini ve kendisinin sadece çemberi kafasına bıraktığı için suçlu olduğunu söyledi. Hikmet ise onun yaptığı hareketten sonra refleks olarak tepki verdiğini söyledi. Acun Ilıcalı, konuşmasında, iki yarışmacıyı da oyundan alarak, bu kavgayı başlatanın Yusuf olduğunu belirtti.

İşte o kavga sahnesi..


SURVİVOR 54. BÖLÜM ÖDÜL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumunda gerçekleşen ödül oyununda, ödülün börek olduğunu açıkladı. Ödülü kazanan yarışmacıların 7 şer adet börek yiyebileceğini söyledi.

Survivor ödül oyununu Beyaz takım kazandı.

Skor: Beyaz Takım 10 – Siyah Takım 8

HİKMET’LE ŞYUSUF’UN CEZASI BELLİ OLDU!

Son ödül oyununda yaşanan Hikmet ile Yusuf arasındaki kavga sonrasında ekip olarak toplantı yapılıp kamera kayıtları incelenerek iki yarışmacının cezası belli oldu. Görüntüler sonucu Hikmet ve Yusuf’un 3’er oyunda yer alamayacağı ve 3 oyunun ödüllerinden de faydalanamayacağı açıklandı. Eğer bu bu iki oyuncunun bir kez daha talihsiz olaylara sebebiyet verdiği takdirde hiç istenmedik kararlar alınacağı belirtildi.

Survivor’da Şarkı Yarışmasında Birinci Olamadı Ama Arabayı Aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler