Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Büyük Kavga!..54.Bölüm Fragmanı Yayınlandı..

İlgili Postlar

Survivor’da Büyük Kavga!..54.Bölüm Fragmanı Yayınlandı..

Başladığı günden beri büyük bir kitle tafarından takip edilen Survivor Türkiye Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Yepyeni Survivor 54. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.Heyecan son dorukta. Bu akşam Tv8 ekranlarına gelecek olan yeni bölümde ortalık fena karışıyor. Detaylar Haberimizde..

Survivor’da Büyük Kavga!

Gün geçmiyorki Survivor’da tansiyon yükselmesin. Am bu seferki bambaşka. Oyun sırasında Hikmet ve Yusuf arasındaki tansiyon birden yükseliyor. Yapımcı Acun Ilıcalı karar vermek zorunda kalıyor. Acun Ilıcalı ne karar verecek? Yoksa Yusuf ve Hikmet oyundan diskalifiye mi olacaklar?

Survivor'da ortalık karıştı! Hikmet ve Yusuf arasında büyük kavga

Hikmet ve Yusuf Arasında Kavga Neden Çıktı?..

Geçtiğimiz gün birleşme partisin hemen ardından ilk yarışmalara start verildi. Heyecan hat safhadayken Survivor hayranları yeni bölümü iple çekiyordu ve ilk fragman yayınlandı. Bu akşam Survivor yeni bölümü ile ekranlara gelecel bakın neler oluyor..

 

İşte Survivor 54.Bölüm Fragmanı;

 

‘Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir’ 

Tamda oyun oynanırken sinirler birden bire geriliyor. Ödül oyunundaki Yusuf ve Hikmet arasında oynanan oyunun sonuna yaklaşırken Hikmet’in oyunu kazanması ve ‘Hiçbir başarı tesadüf değildir’ şeklinde ifadelerde bulunması Yusuf aniden sinirlerine hakim olamıyor ve oyun halkasını Hikmet’in boynuna atıyor. Hikmet’in halkayı aniden Yusuf’un boynuna  fırlatmasının peşinden tansiyon birdenyükseliyor vediğer oyuncularHikmet ve Yusufu ayırmak için çabalıyor.

Survivor’un Yeni Bölümünde Neler Olacak? 

Acun Ilıcalı Yusuf ve Hikmet’i oyundan ayrılması hakkında anons yaparak ikaz ediyor Yusuf ve Hikmet konusunda da karar verileceğini belirtiyor. Hikmet ve Yusuf oyundan diskalifiyemi olacak yoksa devam edecek? İşte tüm merak edilen yanıtlar bu akşam Tv8 ekranların da 20.00’de Survivor’da…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler