Ana SayfaÜnlülerHadise Tehdit Altında Mı?

İlgili Postlar

Hadise Tehdit Altında Mı?

O Ses Türkiye’nin başarılı jurisi Hadise zor zamanlardan geçiyor. Yaşadığı bir olayı açıklayan Hadise Tehdit Altında Mı? sorularını akıllara düşürdü.

Kilo Kaybı Yaşadı

Hadise geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından “Aşırı zayıflık bana yakışmıyor.” açıklamasıyla bir fotoğraf paylaşmıştı. 3 ay içerisinde 14 kilo veren Hadise büyük ilgi uyandırmıştı. Yaz yaklaşırken yeni klip çekimleri için erkan karşısına geçmeye çalışan Hadise zaman zaman kilo verse de, kendini bu şekilde beğenmediğini her yerde dile getiriyor ve projelerinin ardından kendi mutlu hissettiği kiloya geri dönüyordu.

Hadise’den, Hayatını Kaybeden Yarışmacı İçin Duygulandıran Paylaşım!

Yeni Klibi İçin Çalışmalar Başladı

Yaz yaklaşırken yeni single projesi için de kolları sıvayan Hadise “Aşk Dediğin” şarkısının klibi için ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor. Klip için yabancı bir modelle anlaşma yapan Hadise sosyal medyadan ünlü modelle fotoğraflarını paylaşmıştı. Ses getireceğine inandığı klip hayranları tarafından da büyük ilgi çekti. Ancak son dönemlerde adından sıklıkla bahsettiren Hadise yaşadığı olaylar nedeniyle kendini tehdit altında hissediyor. Son dönemlerde sokağa çıkmaya korkar oldu.

Hadise Kimdir?

Hadise Tehdit Altında Mı?

Single ve Klip projeleri ile adından söz ettiren sanatçıya sapkın mesajlar gelmeye başladı. Başlarda bir sapık gibi görünen bu kişinin gün geçtikçe takıntılı bir psikopat olabilme olasılığı da gündeme geldi. Bahsi geçen Kişi Hadise’ye sürekli cinsel içerikli mesajlar atarak rahatsız etmeye başladı. Sonrasında ise işin rengi değişti. Hadise sürekli “Beni kimlerle aldattın?” mesajları almaya başladı. Kişiyi numaradan engellemekle çözüm bulmayan Hadise aldığı bu mesajlardan sonra bu kişinin ona ulaşmasından ya da zarar vermesinden korkmaya başladığını açıkladı. Görünüşe göre sözü geçen kişi kendisini uzun zamandır Hadise’nin sevgilisi zannediyor ve yaptığı şeylerden dolayı Hadise’ye sürekli kızgınlığını ifade ediyor. Birkaç gündür devam eden bu duruma karşılık Hadise mahkemeye başvuracak. Yaşanan bu üzücü olay için Hadise’ye iyi dileklerimizi sunuyor olayın biran önce açıklığa kavuşmasını diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler