Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'ın 23 Nisan Duyarlılığı Göz Doldurdu

İlgili Postlar

Sinem Kobal’ın 23 Nisan Duyarlılığı Göz Doldurdu

Bir süredir ekranda olmayan  Sinem Kobal’ın 23 Nisan duyarlılığı göz doldurdu. 23 Nisan’ın anlamını unutmayan oyuncuyu hayranları övgü yağmuruna tuttu.

Şuan Ekranda Olmak İstemiyor

Uzun bir süredir yeni bir dizi ya da sinema filmiyle ekranlarda görmediğimiz Sinem Kobal’ın gelen teklifleri reddettiği söyleniyor. Şuan bir reklam markasının yüzü olan güzel oyuncu hayatını biraz daha gözden uzak yaşamak istiyor. Geçtiğimiz haftalarda reklam tanıtımını Los Angelas’ta izleyen ve lansmana katılan güzel oyuncu soru yağmuruna tutulmuştu. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Kobal “Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, “Aile bence her şeyden önemli, kariyerde amaçlarımız hedeflerimizi tabi ki olmalı ama aile her şeyin önünde” yanıtını verdi.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Çiçeklerle Uğraşmayı Seviyor

Kobal’ın evinin bahçesinde paylaştığı fotoğraf oldukça şaşırttı.  Doğayla yakından ilgilendiği bugüne kadar bilinmeyen güzel oyuncunun onu rahatlatan hobisi meğerse çiçek dikmek, evindeki bahçeyle ilgilenmekmiş. Çiçeklerle ilgilenmenin onun için bir rahatlama yolu olduğunu söyleyen Kobal’ın 23. Nisan’ı kutlamak adına yapmış olduğu jest ise büyük övgü gördü.

Sinem Kobal’dan Örnek Davranış!

Sinem Kobal’dan Duyarlı Yaklaşım

Sinem Kobal, 23 Nisan çocuk bayramında kitap yardımı yaptı. İstanbul dışında olan çocuklar için hayattan asla vazgeçmemeleri adına Mümin Sekman’ın çocuklara başarıyı ve hayal kurmanın gücünü anlattığı “Her Şey Seninle Başlar 9+” kitabından 1000 adet, 100 öğretmene gönderdi. Haber basında duyulunca Kobal  “Özellikle İstanbul dışında olan, bu kitaplara ulaşamayan minik kalplere yol açmaktan dolayı mutluyu.” açıklamasını yaptı.

Sinem Kobal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler