Ana SayfaÜnlülerMesut Akusta'nın Eşine Korkunç Saldırı

İlgili Postlar

Mesut Akusta’nın Eşine Korkunç Saldırı

Ekranların sevilen ve yetenekli oyuncusu Mesut Akusta bugün gelen bir haberle sarsıldı. Mesut Akusta’nın eşine korkunç saldırı!

“Esra’yı Görene Kadar Evlenecek Biri Değildim”

2016 senesinde Esra Özbir ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Mesut Akusta, evlendikten sonra vermiş olduğu bir röportajında “Evlenecek biri değildim ama 200 kilometre hızla duvara toslayınca oluyormuş. Özgürlüğüme çok düşkündüm ama Şafak’ı tanıdıktan sonra her şey değişti.” açıklamasında bulunarak eşine olan aşkını anlatmıştı. Evliliklerinden bir çocukları olan çift, genelde gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlar. Evliliği hakkında sorulan sorulara Mustafa Akusta mutluyuz diye cevaplar vererek, haklarında çıkabilecek bir yalan haberin de önüne geçmek için elinden geleni yapıyor.

Karagül’ün Kendal’ı Esra Erol’un görümcesi ile evlendi!

Kızını Her Şeyin Üzerinde Tutuyor

2017 senesinde baba olan Mesut Akusta kızına epey düşkün. Projeleri ne kadar yoğun olursa olsun yakınlar, Akustan’ın kızıyla zaman geçirebilmek için her zaman fırsat yarattığını ve ailesine olan bağlılığını her şeyin önünde olduğunu söylüyor. Ancak bugün gelen bir haberle Aksuta endişeden deliye döndü ve öfke püskürdü.

Mesut Akusta’nın Eşine Korkunç Saldırı

Esra Özbir bugün sokakta yürürken bir saldırgan tarafından darp edildi. Ne olduğunu anlamayan Esra Özbir kendisini zor koruduğunu ifadesinde belirtmiş. Bir anda ağza alınmayacak küfürlerle saldırmaya başlayan saldırgan birkaç darbe sonrasında tepki çekinde ortamdan koşarak uzaklaşmış. Ancak Mesut Akusta saldırganı bulmak için elinden geleni yapıyor. Sosyal medya da saldırganın fotoğrafını paylaşan başarılı; “Bu delikanlı sokakta eşime saldırıp vurmuş. Ağza alınmayacak küfürler etmiş, tanıyan varsa bize ulaşsın ya da kendi görürse aynı cesareti gösterip beni bulsun…”yorumuyla sevenlerinden destek istedi.

Mesut Akusta Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler