Ana SayfaDizilerKızım 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Candan'ın Gönlünü Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kızım 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Candan’ın Gönlünü Alabilecek Mi?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 29. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, birden uyanır ve alevler içinde kaldıklarını görür. Uğur’a komşularının haber vermesi ile evden kurtulmayı başarırlar. Demir’in sözlerine kalbi kırılan Candan evi terk eder. Kızım dizisi 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir Candan’ın gönlünü alabilecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Demir Candan’ın Gönlünü Alabilecek Mi?

Ahmet, Demir’in evini ateşe verir. Yangından sonra, Demir eve girip harabeye dönen evde hiç bir eşyanın kullanılmayacak halde olduğunu görünce çok üzülür. Evsiz kaldıklarını düşünen Demir’e Uğur evini açar ve onları evine getirir. Demir, evini yakan insanın Ahmet olduğunu öğrenir. Cemal, devreye girerek Ahmet’in pis işlerini yakalamak için bir plan yapar.

KIZIM 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Ahmet’in yaptığı işi öğrenip suç üstü yapmayı planlayan üçlü Ahmet’i takibe alırlar. Öykü’yü mutlu etmek için, Demir, Uğur ve Cemal onu üçü birlikte okula bırakırlar. Öykü bu durumdan çok memnun olur her zaman kendisini üçünün okula bırakmasının havalı olacağını söyler. Üçlü, Öykü’yü yabancılarla konuşmaması konusunda uyarırlar.

Demir, sinirle Candan’ın kalbini kıracak kelimeler sarf eder. Candan sabah erkenden kalkıp üzülerek evi terk eder. Cemal, Öykü’ye yeni çanta alır ve onu çok mutlu eder. Candan, Öykü’ye bir süreliğine başka yerde kalacağını söyler. Onun üzüldüğünü gören Candan, onu her gün geleceğini ve gelemezse onun kliniğe gelip görüşebileceklerini söyler.

Cemal, sürekli Öykü ile ilgilenir. Uğur, Cemal’in Öykü’ye karşı ilgisinden onu kıskanır. Candan, Demir ile konuşur ve aralarındaki formalite evliliği Öykü’ye anlatmasını ister. Demir, onu kelimeleri ile çok üzdüğünün ve ona çok büyük haksızlık ettiğinin farkına varır ve gönlünü almaya karar verir. Candan’ı telefonla arar ancak cevap vermez. En sonunda ona çiçek alıp gönlünü almaya karar verir. Tam elinde çiçeklerle Candan’ın kliniğinin önüne geldiğinde, onun Murat’la birlikte onun arabasına binerken görür.

Demir, Uğur ve Cemal’in yardımı ile Ahmet’i buluyor. Ona evini neden yaktığını sorarken. Ahmet, kendisinin peşine düşeceğine sevdiklerinin peşine düşmesini söylüyor. Demir, eve gittiğinde kimseyi bulamıyor.

Kızım 29. Bölüm Fragmanı İzle! Demir’le Candan Arasında Buzlar Eriyecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler