Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 82. Son Bölümde Neler Oldu! Esma'nın Unutkanlığı Yüzünden Nazif Ölecek...

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 82. Son Bölümde Neler Oldu! Esma’nın Unutkanlığı Yüzünden Nazif Ölecek Mi?

Star Tv ekranlarının üç sezondur sevilerek izlenen dizilerinden İstanbullu Gelin 82. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Esma hanım, hastalığı ilerliyor. Kendisi de bunun farkına varıyor ve Süreyya’ya kendinden sonra konağın idaresini ona devrediyor. Esma hanım Nazif’e kütüphane yapacağı yeri gösterirken onu orada unutup kapalı halde bırakıyor. Esma’nın unutkanlığı yüzünden Nazif ölecek mi?

 Cuma Dizileri 2019

Esma’nın Unutkanlığı Yüzünden Nazif Ölecek Mi?

Esma hanım, Süreyya’nın teyzesi ile konuşmaya gidiyor ve orada birden nerede olduğunu anlayamaz. Süreyya teyzesinin kendisini aramasıyla oraya gidiyor ve ona Kıymet, nerede kaldın diyerek karşılıyor. Süreyya onu konağa götürüyor biraz kendine geldikten sonra onu tanıyor. Evin çalışanları telaşlanıyor eve gelen Garip beye durumu anlatıyorlar.

İSTANBULLU GELİN 82. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Garip bey elinde çiçeklerle Esma hanımın yanına gidiyor. Süreyya, Faruk’a olanları anlatıyor ve onu annesinin durumunu bekledikleri bir durum olduğu için teselli ediyor. Gülistan hamile olduğunu öğreniyor. Nazif, yıllar sonra baba olduğu için çok mutlu oluyor ve mutluluklarını gözyaşları içinde karşılıyorlar. Nazif’in baba olma çığlıkları bütün konakta yankılanıyor. 11 yıldır çocuk sahibi olmak isteyen Gülistan ile Nazif çiftinin mutluluğunu tüm aile kutluyor.

Esma hanım, Gülüstan’la Nazif’e çocukları doğmadan hediyelerini vermek için yanına çağırıyor. Onlara çocuklarının tüm okul eğitimlerini kendisinin karşılayacağını söylüyor. İpek’in annesi  gelir ve Esma hanıma Vakıf’ın yeni kütüphane projesinden bahseder. Güneş ile Adem’in arası bozulur. Güneş Adem’i terk eder.

Esma hanım, Nazif’i çağırıp ona yeni kütüphane projesini göstermek için onu o yere götürür. Karanlık bir yerdir ve gaz lambalarıyla oraya girerler. Nazif orada tarihi eser paralar bulur ve o paralarla ilgilenirken Esma Hanım elinde gaz lambası ile çıkar ve kapıyı kapatır. Nazif orada kapalı kalır. Esma hanımın unuttuğu gaz lambası alev alır ve Nazif orada mahsur kalır.

Gülistan, bebeğini görmek için doktora gitmiştir. Nazif’in bebeğini görmesini bekleyen Gülistan, onun gelmediği için endişelenir. Nazif, çocuğunu görmeden ölecek mi?

 İstanbullu Gelin 82. Bölüm Fragmanı İzle! Kızlar Oğullarım Size Emanet!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler