Ana SayfaDedikoduMithat Can Özer Ve Alina Boz Yine Yakalandı!

İlgili Postlar

Mithat Can Özer Ve Alina Boz Yine Yakalandı!

Son dönemlerde sık sık birlikte görünen Mithat Can Özer ve Alina Boz yine yakalandı! Gözlerden uzak kalmaya çalışırken başaramayan ikili  kameralardan kaçamadı.

Aşk Mevsimi

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, müzikle yetiştiği için bestelere büyük bir aşk duyuyordu. Annesinden aldığı ilhamla bu işe giren Mithat Can 2016 senesinde çıkardığı “Aşk Mevsimi” albümünde “Acıya Tanığım”parçasını annesi için yazmış ve okumuştu. Başarılı sarkıcı albümden 2 sene sonra aşkı mevsimini ise bizzat yaşadı..

Alina Boz, müstakbel kayınvalidesi Sezen Aksu ile İzmir’de

İlişikleri Tepki Çekti

Oyuncu Alina Boz’la aralarında 17 yaş olmasından dolayı ikilinin sık sık yan yana görüntülenmesi oldukça tepki çekmişti. Geçen sene kameralardan kaçamayan ikilinin çekilmesine Mithat Can Özer, neden çekiyorsunuz diye tepki vermişti. . “Hakan: Muhafız” galasına birlikte katılan ikili resmen birlikte olduklarını beyan etmiş ve sorulardan kaçmamışlardı. Alina Boz’ evlilik hakkında yöneltilen soruya ise Boz; ” Şuan her şey güzel gidiyor. Ailelerimizin tanıştığı ve evleneceğiniz yönünde çıkan haberler gerçek değil, öyle bir şey yok.” yanıtını vermişti.

Mithat Can Özer kimdir?

Mithat Can Ve Alina Boz Yine Yakalandı

Mithtat Can Özer ve Alina Boz çifti ilişkilerini olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Kameralara yakalanmamak için çift elinden geleni yapsa da, geçtiğimiz gün bir partide birlikte görüntülendi. İddialara göre, Maslak Volkswagen Arena’daki basının girmesi yasak olduğu partiye 22.00 da el ele giren çift sabaha kadar birlikte dans ederek eğlendi.

Alina Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler