Ana SayfaKimdirSezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer kimdir?

İlgili Postlar

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer kimdir?

Türk ses sanatçısı, söz yazarı ve oyuncu Mithat Can Özer, yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mithat Can Özer kimdir? Mithat Can Özer kaç yaşında? Mithat Can Özer aslen nereli? Mithat Can Özer hangi burç? İşte Mithat Can Özer hakkında merak edilenler…
Bugün Doğan Ünlüler

Mithat Can Özer kaç yaşında? Mithat Can Özer aslen nereli? Mithat Can Özer hangi burç?

8 Kasım 1981 doğumlu olan Mithat Can Özer şu an 37 yaşındadır. Aslen Denizlili olan Mithat Can Özer akrep burcudur.

Mithat Can Özer kimdir?

Bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesi’den eğitim gören Mithat Can Özer, Türk müziğinin en önemli seslerinden bir tanesi olan Sezen Aksu ve iş adamı Sinan Özer’in oğludur.

2009 yılında annesi Sezen Aksu’nun “Yürüyorum Düş Bahçeleri’nde” adlı albümünde yer alan “Tören” şarkısının söz ve müziğini yazmıştır. Mithat Can Özer, yapımcılığını da üstlendiği Sezen Aksu’nun 2014 yılında yayınlanan “Yeni ve Yeni Kalanlar” albümünün tek şarkısının bestesini Sezen Aksu ile birlikte yapmış ve büyük beğeni toplamıştır.

Hep müzikle birlikte büyüyen Mithat Can Özer, 2011 yılında Pis’ton grubu kurarak müzik dünyasına ilk adımını attı. Tarkan‘ın gitaristi Can Şengün, başarılı davulcu Arıkan Sırakaya, Ajda Pekkan, Sertab Erener gibi isimlerin bas gitaristi olan Murat Ejder‘den oluşan Pis’Ton grubu 2012 yılında ilk albümlerini yaptı, bu albümün adı “Tamperaman” oldu. Mithat Can Özer, Tarkan‘ın albümünde yer alan “Acımayacak” ve Mustafa Ceceli‘nin 2014 yılındaki albümünde yer alan “Kucak Kucak” adlı şarkıların söz yazarı ve bestecisidir.

2015 yılında sözü, müziği ve aranjesi Mithat Can Özer‘e ait olan ilk single çalışması “İnşallah”I çıkarttı.

2016 yılında Kanal D‘de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun‘un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı‘nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan‘ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

2016 yılında Şükrü Avşar ve Özcan Deniz‘in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen Andaç Haznedaroğlu‘nun çektiği “Herşey Aşktan” adlı sinema filminde Mithat Can Özer İlker karakterini canlandırırken Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir, Hakan Meriçliler, Öznur Serçeler ile birlikte oynadı.

Mithat Can Özer Albümleri

  • 2015 – İnşallah (single)

Mithat Can Özer Filmleri ve Dizileri

  • 2016 – Herşey Aşktan (İlker) (Sinema Filmi)

Mithat Can Özer’in Sevgilisi Kim?

Mithat Can Özer yaklaşık 10 aydır güzel oyuncu Alina Boz ile birlikte.

Alina Boz kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler