Ana SayfaKimdirMelis Sezen kimdir?

İlgili Postlar

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nerelidir? Burcu nedir? Nasıl tanındı? Ne iş yapıyor? Kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Melis Sezen kimdir? sorusunu sizler için araştırdık. İşte detaylar…


Bugün Doğan Ünlüler

Melis Sezen kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nerelidir? Burcu nedir?

Melis Sezen, son günlerin en çok merak edilen ismi haline geldi. Bunun nedeni, adının Murat Dalkılıç ile aşk dedikodularına karışması. İsmi Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı yönünde iddialar ile gündeme gelen Melis Sezen’in kim olduğu merak edildi. Biz de, sizler için Melis Sezen hakkında araştırma yaptık. İşte Melis Sezen hakkındaki güncel bilgiler…

Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen İstanbulludur. 2 Aralık günü dünyaya gelen Melis Sezen, Yay burcudur. Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun olmuştur.

Melis Sezen’in kariyeri ve rol aldığı diziler

Melis Sezen, ilk oyunculuk deneyimini Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile yaşadı. Ardından, Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman gibi usta oyuncuların baş rolü paylaştığı dizide rol aldı. Bu dizide Ebru karakterine hayat veren Sezen, dizideki rolü ve performansı sayesinde büyük bir çıkış yakaladı.

  • Hayat Bazen Tatlıdır
  • Siyah İnci

Melis Sezen’in aşk hayatı

Melis Sezen, aşk hayatını çok göz önünde yaşayan bir oyuncu değil. Ancak, son zamanlarda adı ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile birlikte anılıyor. Taraflardan Melis Sezen iddialar hakkında bir açıklama yaptı.

Oyuncu “Son günlerde Murat Dalkılıç’la hakkımda çıkan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır. Sevgili Murat’la çok güzel bir film çektik, o kadar… Sevgililik diye bir şey söz konusu değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla…” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler