Ana SayfaKimdirCenk Eren Kimdir?

İlgili Postlar

Cenk Eren Kimdir?

Şarkıcı Cenk Eren, yaşadığı tartışmalar ve katıldığı programlarda söyledikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Cenk Eren Kaç Yaşında? Cenk Eren Aslen Nereli? Cenk Eren Hangi Burç? Cenk Eren Kimdir? Sivri dilli çıkışlarıyla tanınan Cenk Eren’in yaşı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Cenk Eren kimdir, gerçek ismi ne?
Bugün Doğan Ünlüler

Cenk Eren Kaç Yaşında? Cenk Eren Aslen Nereli? Cenk Eren Hangi Burç?

1984’ten bu yana sahnelerde boy gösteren Cenk eren şu an 52 yaşında ve aslen Ankaralı. 9 Şubat 1966 doğumlu olan Cenk Eren kova burcudur.

Cenk Eren’in Gerçek Adı Ne?

Asıl ismi Yüksel Venedik ama sahnelerde Cenk Eren ismini kullanıyor.

Cenk Eren Kimdir? Yüksel Venedik Kimdir?

Asıl ismi Yüksel Venedik olan ancak uzun yıllardır Cenk Eren sahne ismiyle tanınan ünlü şarkıcı 1970 yılında Ankara’da hayata gözlerini açtı. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de doğduğu şehir olan Ankara’da tamamladı. Henüz lise yıllarında dansla ilgilenmeye başlayan Cenk Eren, ilerleyen zamanda Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dans Topluluğu’nda bir süre yer aldı. Daha sonra müziği kariyer hedefi olarak belirleyen Cenk Eren, yine Ankara’da çeşitli gece kulüplerinde sahneye çıkmaya başladı. Daha sonra 1985 senesinde Ankara Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosu’nda korist olarak çalışma fırsatı yakaladı. Buna rağmen müzik sevgisi ön planda olmaya devam etti ve gece kulübü çalışmalarını sürdürdü. Başarılı geçen müzik kariyeri bir basamak atlattı ve 2000’de Star TV’de öğleden sonra yayınlanan “Yıldız Savaşları” isimli TV programını sunmaya başladı. 2002 yılında albüm projesi Muhteşem İkili’de meslektaşı Nükhet Duru ile birlikte muhteşem bir çalışma yaptı. Cenk Eren Nükhet Duru ikilisi uzun süre Show Tv ekranlarında yer almayı başardı.

İstanbul Günay Restaurant’taki bir sahne programı ile başlayan bu projeyi çeşitli organizasyonlarda ve Show TV’de bir TV programında devam ettiler. Çok iyi iki dost olan ikili bir dönem dargınlık yaşasa da yeniden barıştı. Türkiye’nin belli başlı bütün büyük müzikhollerinde çalışan Cenk Eren, 7 albüm yaptı.

Cenk Eren Albümleri

  • Ve Cenk Eren
  • Gözlerin
  • Kader Çıkmazı
  • Nükhet Duru & Cenk Eren Muhteşem İkili
  • Kiraz Mevsimi
  • Dönüm Noktam
  • Kasetimi al

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler