Ana SayfaKimdirEcem Özkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Ecem Özkaya Kimdir?

Ecem Özkaya kimdir ?Güzel oyuncu oynadığı dizilerde aranan yüz olan oyuncu hakkunda merak edilenler Nerede Doğdu? Ecem Özkaya Aslen Nereli? Ecem Özkaya hangi burç? Ecem Özkaya’nın tv dizileri neler? Ecem Özkaya’nın Filmleri Neler? Hepsi ve daha fazlası Ecem Özkaya kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ecem Özkaya Nerede Doğdu? Ecem Özkaya Aslen Nereli? Ecem Özkaya Hangi Burç?

Ecem Özkaya 25 Haziran 1988 Yılında İstanbul’da doğdu. Ecem Özkaya Aslen İstanbulludur. Ecem Özkaya Yengeç burcudur.

Ecem Özkaya Kimdir?

Tam adı Ecem Nur Özkaya’dır. Ecem Nur Özkaya, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde eğitim almıştır. 2012 yılında Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini oynamıştır. Hayat Şarkısı isimli dizide Melek karakterini başarılı şekilde oynamaktadır.

2009’da yayınlanmaya başlayan Elveda Rumeli isimli dizide Zarife karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı’nın son dönemlerinde Balkanlarda yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez, Tolgahan Sayışman, Berrak Tüzünataç, Filiz Ahmet ve Ertan Saban yer aldı.

Ecem Özkaya, Havalimanı isimli dizide İdil karakterini canlandırdı. Dizi, havalimanında çalışan bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Pamir Pekin, Sema Mumcu, Berka Üzrek, Keiko Belir Yarar, Ümit Tombak, Ecem Özkaya ve Çağkan Çulha yer aldı. 2010’da ise Cümbür Cemaat Aile isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Dizi, İsmet isimli bir adamın çocuklarının ve kendi sorunlarını komik bir şekilde anlatıyor. 2011’de ise İffet isimli dizide Nil karakterini canlandırdı. Dizi, sevdiği adamın tecavüzüne uğrayıp terk edilen İffet isimli bir kadının yaşadıklarını dramatik bir şekilde anlatıyor.

Güzel oyuncu Ecem Özkaya, güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ecem Özkaya Üstündağ Mustafa Üstündağ ile evlidir. Ahmet Kaan isminde çocukları vardır.

Ecem Özkaya’nın dizileri

  • 2016-Hayat ŞarkısıMelek
  • 2012-2015 – Zengin Kız Fakir OğlanBiricik
  • 2011-2012 – İffet – Nil
  • 2010 – Cümbür Cemaat Aile – Zeynep
  • 2009 – Elveda Rumeli – Küçük Zarife
  • 2008 – Havalimanı/İyi Uçuşlar – İdil
  • 2007 – Kartallar Yüksek Uçar – Seval

Ecem Özkaya’nın Filmleri

  • 2009 – Sizi Seviyorum – Eda
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler